Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao ga Pjanke u koju će stranu :D
Podsjeti me na onaj Zlatkov go... I njegovu originalnu izjavu: “Prvo sam otišao lijevo, on je krenuo za mnom. Onda sam krenuo desno, što je i on napravio. Nakon toga sam opet okrenuo lijevo... a on je otišao kupiti hot dog.”
da ga hoće vako zabiti na nekoj vaznoj "repka utakmici"
da je i najljepsi gol i golova sve to pada u vodu za onaj promaseni penal protiv Kipra. Za najstrozu kaznu se uzima veci zalet, a ne dva koraka.
Mješung! :D
hajalelfela haja lelsela :)
ako ne ode na kraju sezone za Englesku, Njemacku, Spaniju ili u PSG, slabe ce mu biti sanse da postati veliki igrac...italijanska liga nemo novca, igrat ce sa slabijim igracima od sebe, njega bi u Engleskoj strasno volili, uvijek bi bio na TV, zna pricati, lijepo ga vidjeti. U englsekoj samo nekoliko igraca bude na TV-u jer ostali slabo spikaju engleski (Begovic ne silazi sa ekrana)...
Daj ovako igrajte u BiH reprezentaciji !
u pravi si ...
vise mi i on ide na.....
Onda promjeni nick name.
dobar je gol...ali prvi put cujem za taj ibtimes...objektino bilo je mnogo ljepsih golova u ovoj godini