Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore. Dokaz da se uz rad i iz naše lige može otići dobar klub, za finu lovu. A ovim ljubomornim debilima bih htio poručiti kafu i kiselu
PAOK OLE!
A dže doček ???? a ja ja.....vas pitare ne dočekuju....
ne brinite, ovaj sljedece godine prelazi u istru il inter zapresic
to je ipak sudbina "vunderkidova" s grbavice, cudo od djeteta svojevremeno, zolotic nermin.
najbolji igrac koji je ikad igrao u ovoj nasoj ligi, profesionalac i gospodin, hvala za sve i puno srece bez povreda.
buhahahahhaha ja ti sad nabrojim 10 koji su bolji od njega hahahahahahah cuj najbolji, nije ni u top 20
wagner je kvalitetan igrac koji kuburi u nasoj ligi evo vec 15 godina, da je bio dovoljno dobar davno bi on otisao negdje dalje, ko god je gledao cimirota uzivo kako igra mogao je da vidi ocitu razliku u odnosu na sve igrace, on je zadnjih godina sa lakocom cuvao loptu, cak mislim da u zadnjoj sezoni nije imao izgubljenu loptu. cijena od 1,3 mil eura govori o tome da je daleko najbolji igrac lige ikad. e moj masindara mojne nabrajat molim te vec vidim kakva bi tvoja lista bila :( po vasem razmisljanju riad bajic vjerovatno zasluzuje zlatnu loptu, al halal vam bilo, samo mojne pisat nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Cimi.
Ne kontam sto im je muka napisati da je ukupni transfer 2,2 mil od cega je Sarajevo inkasiralo 1,3 mil eura. Vec treci tekst u kojem umanjuju vrijednost transfera.