Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glatko Glabaš ! :D a ove sarajlijce sandzacko-siptarskog porijekla, ma dismr vam mamina minđa !
da li ima jos pravih sarajlija u tom gradu koji mi je nekad bio tako drag....ili samo siptariiiii i sadzaklije zive tamo...na sto ste spali-siptari vam kcerke karaju...postajete najveci siptarski grad-po broju siptara ubrzo cete pristinu prestic...zenica je sigurno siromasnija od vas ali u njoj se jos uvijek osjecas kao u bosni a ne kao na kosovu(kako se covjek osjeca kad dodze u sarajevo)..pozdrav iz gradacca
Zenica je srce Srbije
niko ne smrdi kao pi*cka tvoje mame kad primi dva komada nakon bijelog pranja
@nicaZe j.bg buraz, to je nasa realnost :(
sarajevo je su.pak bosne, ne kaze se dzaba da riba smrdi od glave!
ja sam jednom vidio Seremvamrajvo!
Eki fake Sarjlica buuahahahahahaha...Otkad ste vi Sarajlice, od \'93? Posjetite li kad rodnu grudu, il porijeklo krijete k\'o zmija noge? Najseljackiji grad u BiH, turbofolk milje, leglo primitivizma i korupcije, rodbinsko-komsijskih-sandzacko-siptarskih veza, neprijatelj ekologije, nauke, kulture! Ne prosipajte se Sarajlice, svi sve vidimo, oni kojima zeludac ne dozvoljava da dodju u tamni vilajet, okrenu Hayat, OBN i sve im se samo kaze, biatch!
čelik upo im velik! nicaze dismr ko poljska hala! vlatko glavaš želji ga vazda glabaš! buhahahahahahahahahaahahah zenička bjeda i jad!
cuj pressica ....pa ko da je derbi kakav u pitanju a ne utakmica koja ne odlucuje ni ocemu dva ispod prosjecna kluba ispodprosjecne lige.
obali ga smr*adu zenicki krezavi
sabane vrati balvaneeeeee
FORZA VELEŽ
Ako ispoštujete \"dogovor\" biće suđenje ko za Barcelonu.