Munir Talović, član UO FK Sarajevo
0
"Glasat ću za Plišekov dolazak na Koševo"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saće na sc osvanut... plišek potpisao, Džeko u bordo dresu?
Vama je Musemić svetinja konji jedni jedini covjek koji voli Sarajevo a vi dovodite sa strane
Ma cim je on u SBB-u, onda ku...cu ne valja! Tala je poltron koji ni pod kojim okolnostima ne bi trebao da bude u Upravi kluba, a kamoli da on nesto odlucuje.
Odine, bolesno i iskompleksirano plavo govno, idi spolno opci sa kozom u štali, mani se DIVOVA! Ovo vazi za sve ostale \"brdare\" i cobane sa sugavice!
jirzi- nas covjek u njihovim redovima
@ODIN - Zbog Mirze i njegovih smo u ovoj situaciji ;)
Bravo Tala! Idemo dalje!
MIRZA I NIKO DRUGI, AKO NEMA MIRZE NEMA NI KLUBA, UBLEHE BP TRINE I KUCINE GONITE SE IZ SVETINJE!
I sandzaklija mi odlucuje o klubu za koji navijam od rodjenja, a imam 50..pa majmun kojeg smo slali po cigare i koji nam je cistio AG i KUK..pa gdje ja zivim otac me mrtvi...
Sad kad je vidio da bi mogao letjetiiznenada mijenja odluku, al so je najgore nuko mu ba ne vjeruje
PARAZITI MRŠ IZ SVETINJE!
Hvala qrcu , dosao pameti !