Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Edin je igrač mjeseca 110% :D
Centar ne rise :)
Šta reći, najbolji je,a Bosanac!
Htjedoh da napišem koliko jadni su ovi klix \"novinar\" al\' evo vidim da su me mnogi preduhitrili. Hvala ostalim koji su komentarisali.
OVO JE DNO DNA, NOVINARSKA JAD I BIJEDA. SVAKO TREBA DA VRIJEDI ONOLIKO KOLIKO JE STVARNO VRIJEDAN, A NE DA SE PUMPANJEM MASE (klix-anjem miša) DIŽE NEČIJA VRIJEDNOST. VI UNIŠTAVATE LJUDSKE OBJEKTIVNE I MORALNE VRIJEDNOSTI. btw. ako mene pitate, volio bi da pobijedi edin, al ne na ovakav način. mislim da ni on sam nebi ovako želio pobijediti. ovo me podsjeća na matu lovraka i vlak u snijegu....(kad se male ruke slože....).
GLASAJTE ZA DZEKU I ZA SREBRENICU,REDOSLIJED JE NEBITAN! TOPLO PREORUCUJE VAS EFENDIJA ZUKORLIC BEZ TJELOHRANITELJA.
al mu stoji bordo...
HEBO VAS VISE TAJ DJEKO! MALO VISE PRETJERUJETE SA TIM DJEKOM KO DA JE RONAJDO HEBO TE!!!!
Ovo dzeko uzima 100%
Mancini popizdio na Džeku.....jer ostavlja silne boce po wc-a oko stadiona i na stadionima.(žalile se čistačice Manciniu).rekao mu je..idiote bosanski jesi zaostao..kupi toaletni papir kao svi normalni ljudi.....a ne boca ko oni zaostali u bosni.... bio sam u Međugorju sve blista .čisto je uredno vidi se da tu živi kulturan narod..ugledaj se na Međugorce
edin džeko zvani KLUPA..a što grije klupu.... hahahahahahaha
Koja glupost, uvijek me ugodno iznenadi ovaj portal jer svakog dana valja sve vece gluposti. Dzeki svaka cast, uvijek navijam za njega jer je super skroman i posten momak, to se vidi. Ne glumi velicinu, iako bi po svemu mogao Ali, on nije standardni igrac, zahvaljujuci zabaru manciniju, tako da u ovih 6 utakmica nije sastavio sve skupa ni 2 utakmice, kad se sve sabere. Zato ja dajem glas Yayi Toureu, jer je on stvarno glavni i najbolji igrac cityja.
Dzeko jeste zasluzio, ali vala zasluzio je i Yaya Toure!
Glasajte za Dzeku inace ce mu biti celo mlohav sta cu onda jadna ja
neznam odakle da krenem ali kad god je utakmica citiya i kad igra djeko i kad sa klupe udje ja sam presretan i puno mi je srce samo nastavi tako majstore!!!zelim ti sve nnnaaaajbolje kralju nas moja porodica je uz tebe
može li jadnije od ovoga, a loyavi??? teško, brate, dostigli ste stvarno zavidan nivo papanluka...
Kad nikad ni ne igra,sto bi glasao