Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li se šta jel se onaj plačo Xavi oglasio i optužio Real za ovaj poraz Girone
Ja pomisilih Giboni u Bihacu
6 bodova manje od prvoplasiranog i 13 kola prije kraja natjecanja i novinar kaže ugašeni snovi. E svašta.
Pa kad je taj prvoplasirani u prvih 25 kola izgubio jednu utakmicu a tebe kao drugoplasiranog tukao 7:0 ukupnim rezultatom, to znaci da je prednost ustvari 7 bodova, jer Girona mora imati jedan vise od Reala znog ovog skora. Tesko je zamisliti da Real ovo nece uzeti s obzirom da jos samo sa Barcom mora igrati, a oni svi jedni protiv drugih. Real bi morao gubiti tri tekme u ovih 13, a ostali ne smiju izgubiti nijednu.
Posljednja Realova utakmica je dokaz da ništa nije nemoguće zato mislim da se novinar rano zaletio sa izjavom o gašenju snova.
Nema Girona to iskustvo i natjecateljski/ pobjednički duh. Real ovo lagano uzima.
13 kola do kraja, dovoljna su dva kiksa. Ne znam cemu pisat da je sve gotovo, nije 20 bodova prednosti. Pa futava Barsa je prosle godine stigla odredjenu razliku.