Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United je naucio dobro igrati velike utakmice i naravno pobjeđivati :)
DaBogda osvojili Ligu Prvaka !!!
UNITED UNITED UNITED! Ubicemo jadnu Barcu
manchester je jaci nego prije dvije godine, nema vise Ronalda koji uvijek po prvailu igra slabo velike utakmice, i bude nervozan i pod pritiskom...danas je to kompaktan tim, koji ima i glavu i rep. bice to drugacija utakmica ako do nje doce, a sve su prilike da hoce... Glory Man utd :))
svaka cast sir-ovini, al barca je jedna
kakve balerine pa niste mogli loptu da uzmete u Rimu.Irgra li ste 8 minuta tad ste bili i igrački jači nego danas tako da se ne bih ja pretjerano radovao dolasku ˝balerina˝
jedva cekam one balerine da dodju na wembley...
http://icantbelive.info/pwn.php?ID=806, hahahhaa vidite ovo\"!!!!!!!!!!!!!!!!!