Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHHAHAHHAHAHAA HHAHAHAHA AJ STO SU IZGUBILI,NEGO STO REAL NIJE IMAO PRILIKE,HAHHAHAHAHH
Sljam klix, prvo sta znaci \" na pričuvnoj klupi\" prevedite na bosanski da i mi razumijemo, drugo kazete gradski rivali :\"gradski rival Getafe\" pa kasnije pisete:\"Madridska ekipa je bila bolja\" Pa koja madridska ako su gradski rivali, sljam od portala, sljam od novinara,
penaldo kanta ahahaha !!!
Ne zaboravite da je i proslu sezonu real otvorio remijem sa SANTANDEROM i porazom od LEVANTEA, pa onda poraz u superkupu, a sta bi na kraju?? TITULA!
real je umorna ekipa igraci su mrtvi ozil dise na kapaljku,ronaldo maknut ne moze, a na klupi nema zamjene iskljucivi krivac jeste murinjo kaku je odbacio koji je majstor,sahina prodao a momak je fantastican igrac.jednostavno kratka klupa.ovim prvenstvom barselona ce se prosetati, a vecu blamazu real ce dozivjeti u srijedu na svom stadionu
Haj sto su slabi novinari, nego sto ne procitaju ove komentare pa da se isprave. Kad vidim kakve gluposti pisu, mogu samo da pomislim na jedno. Sad dolazi generacija onih koji su dobijali diplome na crno, preko veze uz mito i koji nisu prosli blizu skole a kamoli u skolu isli. Ovo oni pisu. Nepismeni od a do z.
Dajte odma pehar Barci da se hala tj. ćenifa Madrid više ne bruka
Nije ni septembar,a vec -5 u madridu
.....kako ću sada zaspati od sekirancije, uh, ma zaboli me neka stvar,neka stvar....
šta je miševi....
Hahaha. Da je bolje nebi valjalo. MADRID U HALU
Realno sa onakvim pristupom igri nisu ni zaslužila da pobjede.Volim Real i kad dobija i kad gubi,ali u ove tri utakmice nisu ništa pokazali,tješi me činjenica da su i prethodnu sezonu otvorili sa remijem kod Racinga i porazom od Levantea.Nadam se da će naredno kolo nekoga dobro nagrditi.HALA MADRID!!!
Ko je god gledao utakmicu složit će se da se samo Ramos borio na terenu, a kad vam jedino zadnji igrač funkcioniše, znajte da nesto nije uredu. Navijač sam Reala ali ovo sinoć je zaista bio prikaz nemoći, neborbenosti i jednostavno dokaz da igraci nemaju volje da igraju za ovakav veliki klub.
U Bosni i Hercegovini su u službenoj upotrebi tri jezika, bosanski, hrvatski i srpski, a ako ti nešto nije jasno, konsultuj Ustav BiH.
Sta reci...
nek je pogodio gredu