Nogomet
2

Gerrard: Želim biti Liverpoolov menadžer

Totalsport
Steven Gerrard
Steven Gerrard
Legendarni kapiten Liverpoola, Steven Gerrard (33), prvi put je otvoreno progovorio o želji da po završetku aktivne nogometne karijere preuzme menadžersku klupu Redsa.

U razgovoru za Sky Sport Gerrrard je rekao:

"Vođenje Liverpoola bilo bi ostvarenje sna jednom kada posao u Liverpoolu postane slobodan. Tamo su već menadžeri svjetske klase, ali moramo pričekati i vidjeti. Bio bi to šlag na tortu. Kada dođete u određenu dob, moju dob, počnete razmišljati ozbiljno o životu nakon nogometa. Upravo sam potpisao jednogodišnje produženje i moram početi planirati za budućnost. Planiram u sljedećih 12 mjeseci poraditi na svojim trenerskim kvalifikacijama i obrazovanju. Definitivo se prije vidim kao menadžera nego trenera, ali to bi se moglo promijeniti. Sjećam se razgovora s Jamieom Carragherom i da je on isto to preferirao, ali je na kraju odlučio da su mediji ono što želi. Čudno mi je vidjeti ga na Skyju, ali stvarno sam oduševljen što to radi. Menadžersku poziciju Liverpooola može ostaviti meni".

Podsjećamo, Gerrardov dugogodišnji klupski saigrač Carragher prekinuo je po završetku prošle sezone svoju profesionalnu igračku karijeru i posvetio se novinarskoj, pa je tako postao stručni sukomentator Sky Sportsa, kao i kolumnist Daily Maila.

Gerrard u Liverpoolu igra od početka profesionalne karijere 1998. godine.