Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ga ismijavat kad je uobrazena budala, glumi neki autoritet i hoce da se poredi sa Mesijem, a nije nista napravio za svoju repku na SP-u, vidio se nije, Mesi je za njega izmislio fudbal. Samo kad vidim kako se Mesiju svaka lopta lijepi za nogu, a njemu se odbija, sve mi je jasno.
A ako treba malo visu loptu primiti na aut liniji, onda mu se odbija ko svakom beku i zavrsi u autu, neki ljudi su i pored zdravih ociju slijepi. Pa sto to sve nabrojano Ronaldo nije demostrirao na SP-u, ispali su u grupi ko i mi, a on se nije vidio, a Argentina je dogurala do finala najvise zahvaljujuci Mesijevim dobrim igrama, sta si ti i gledao svega ti?
Kad vidim kao igrac prima loptu u trku i mijenja pravac kretanja sa istom, sve mi je jasno i tebi bi bilo jasno da imas veze sa fudbalom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smijesan je balavac...
C. Ronaldo nije samo najbolji fudbaler svijeta, to je usput i veliki covjek za kojeg se nadam da ce jednog dana posvjedociti sehadet. Ovaj Gerard Ronaldu nije ni do koljena, kako ga nije sramota.
Joj kralja
Čuj "Tek je juli, a netrpeljivost između Barcelone i Reala je već prisutna. Šta će tek biti kada sezona počne, ostaje da se vidi."... pa nisu to u maju osnovani klubovi, pa im tek treba da počne (prva) sezona rivalstvo postoji preko sto godina, očigledno klixovci misle da i rivalitet ide na godišnji odmor, pa mu trebaju pripreme za svaku sezonu. pa itd... haha
Ma gluposti novinarske,samo da se sta napise. A ako ovaj neki igracic moze unjeti netrpljivost e onda jbg..
Mojne na Ronu , jos si ti neubrani cvjetic Delefgkoejajijalou. Mojne !