Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kom god timu se ovaj momak nadje, taj tim ne moze biti na gubitku. Samo da ge ne potjera maler sa povredama, dokazace on kakav je velemajstor.
Idi Pjanke kralju u Francuskoj si vec igrao odlicno:) a PSG je sad sila ti si klasa trebas igrat sa najboljima :)
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
Nemaju seici s kim baklave pojest.
Roma je luda ako glupim arapima ne klepi 20 mio i Pastorea.Ako je to tačno to je onda done deal.
Da je pjanic igrao protiv egipta vjerujem da nebi faraoni imali onakvih sansi pogotovo na sredini
''Uostalom, kako drugačije objasniti da je prije nekoliko dana Pjanić uživo u Parizu gledao derbi Le Championnata, pobjedu PSG-a protiv Marseillea.'' - Ne znam, možda ga je neko pozvao kao gosta. Možda se zatekao u Francuskoj i želio otići? Možda je bio sa djevojkom u Parizu? Možda, možda.... Može se na sve načine obasniti, ali vama ovaj vaš način diže posjećenost...
haj sto nas smaraju kad je transfer period nego sad i kad nije transfer period smaraju
Pjanić je trenutno naš najperspektivniji igrač. Svaka čast, samo naprijed (do Man Uniteda, da moje srce bude na mjestu).
Samo ne u Englesku ligu, oni igraju fudbal bez stila, tu se nas Pjanke nebi snasao, pogotovo ne Man. Utd. koji bez Fergusona nikad nece biti onaj stari.
Hajduk-Dajemo gajbu ribe i strucu kruva,onome ko uzme Avdiju!I Tina pride!
Eeeeee koje pare. Zavisi.