Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i vi zigojneri bi prodavali za milione a kupovali za kifle, malo morgen.
Ne bih ja rekao da su samo arapi krivi. Ko zadnjih godina kupuje bacene o,tpa,tke koje niko ne zeli i nudi smijesne cifre za odstetu. Koliko ste ponudili 5 miliona ili ste ovaj put bili velikodusni pa ponudili 10. Ono sa Ibrahimovicem je bila velika greska Barce pa su ga zato jeftino dobili. Izgubli vezu sa realnoscu pa kontaju da ce opet dovesti superigraca za sitnis. Mada Balloteli realno ne vrijedi ni marku jer d,eb,il samo narusava disciplinu ekipe i time je sveukupno cini slabijom.
vjerujem da je bas Galliani rekao "Građani", ovo ste izmislili....
Heheh jos samo da krene ovaj finansijski fairplay heheh.. navaljali su ovi instant klubichi nekakvih teveza, balotelija, dzeka, malouda, lamparda i ostalih na transfer liste.. al nece niko kupit.. valja mooda pod bubrege uvaljivat haha
Haha kad je ovaj gospodin koji je na čelu Milana 25 godina i sa njim osvojio 5 Ligi prvaka pobjegao bez obzira, onda mogu misliti koliko su tražili. Oni Arapi brkaju Balotellija za naftu. Jes crno al nije to "to". Kaka se realno nije nešto pokazao u Realu (a nije imao ni toliko prilike) pa nadam se da će pristati na nižu plaću u Milanu i zaigrati kao nekad kad je parirao Ronaldu i Messiju.