Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nepravda, da Portugal neide na Euro 2012! Sta je nepravda? Da jedna ekipa sto je popusila 4 gola od Kipra i Islanda neide? Ili da jedna ekipa sto je nakantala Francuse u Parizu neide?
@ vule Dobar je to koeficijent da se popravim pred skijasku sezonu,samo neka stavljaju...
Pa takav koeficijent ne dobiju ni protiv luxemburga kad igraju ... dali je to sujeta ili se situacija vec unaprijed zna vidjecemo veceras.. Našim zmajevima zelim puno srece ... nek daju sve od sebe a rezultat kakav god bude ne zamjera im se!
Ako iko moze pisati i govoriti o nepravdi je naša Bosna, utakmica protiv Španije gore \" sudija produzio 7 minuta igralo se 9 \" igralo bi se još toliko pa ako treba i poluvrijeme dok ne primimo gol, Portugal u Zenici baraz za svjetsko sudija nas je toliko handrio da su naši igraci totalno izgubili zivce ... cim se otvorio prilika za napad njegova pišta radi! Francuska gore ... Malouda slomi našem Mujdji nogu i ne dobije ni zuti a onda je pocela da radi sudijina pišta samo se cekalo kad ce im svirati penal i naravno svira ne postojeci penal...koliko se jadan obradovo zaboravio je dati spahicu drugi zuti!I tako od pocetka postojanja do kraja ... ne daju nam nigdje i nikad ... Hoce li konacno nogomet pobjediti novac vidjecemo veceras... pa ljudi dragi ako nismo bogati nismo ni šugavi... Pogledajte koeficijent 1,50 na Portugal .. 7,70 na Bosnu vjerovatno ne prestavlja nista to sto nismo izgubili 7 utakmica u nizu a niti to sto smo 21 na rang ljestvici ...
A sto bi bila nepravda? , j.e.b.e.m te u usta skrbava
hahhaha, čuj nepravdaa???? šta je pisac htio da kaže??? Možda nepravda što ih je Dansa pošteno pobijedila???
Nadam se da ces osjetiti nepravdu bar onoliko koliko smo mi radi penala u Francuskoj
Čuj bila bi nepravda da se ne nađete na EP? Izvini, haveru, lijepo uzmite loptu, igrajte, golovi će odlučit\' . Grohotom se smijem!
BILA BI NEPRAVDA????????????????? da je pravde na svijetu...vi cigani portugalski i Grčki ne bi postojali na zemlji