Objavljen snimak na YouTubeu
0
Fudbalski savez Srbije: Koga laže Danny Rose?
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, najsmješniji prilog koji sam do sada vidio. Od 90 minuta utakmice i još najmanje 30 minuta prije i poslije utakmice te 15 min. između 2 poluvremena oni izvukli 6 minuta kada nije bilo rasizma.To samo može Gebelsova (Ćosićeva) škola.
srpska klasika. crnac je sam sebe vrijeđao. o yeeeaaah
Smesni ste i dosadni sa vasom prevelikom mrznjom prema Srbiji.Bas nas zabole sto nas mrzite i sto kenjate o nama.Samo to i mozete da radite.
Ovaj klip je za djecu,nigdje zadnjih 15 minuta,a ostalo su sjeckali.Ako uefa na ovo padne Srbiji treba dati Finale U-21 DIREKTNO.
A to sto pjevaju fasisticku pjesmu \"...sve su straze generala Draze\" na 3:17 - 3:22 na clipu, za to se ne zale FIFA-i... Bagra srpska...
Pa nisu oni vrijeđali Rosea majmunskim krikovima. Tako ljudi navijaju, ne znaju oni ljudski navijati. Navijali su na svom jeziku a to je majmunski. Sami ga sebi zabili! Kurko.
mogli su bar naci englesku himnu, a ne americku na pocetku klipa.
Ha, ha - ne mogu da vjerujem. Opet im smjestili, ma to je cudo koliko samo ovaj svijet radi protiv smrda. Bla, bla Pravi majmuni u cijeloj toj prici su srbi. I ne samo u toj prici... balkanski divljaci
treba ukinuti ovu vrstu medija gdje svako ima mogućnost anonimno,sakriven u 4 zida i ohrabren tim stanjem da piše svakojake nebuloze koje mu inače bez te zaštite ni u snu nebi pale,a sigurno ne doprinose poboljšanju stanja.Već,ukinite anonimnost,pa da vidimo kako onda.
Ovaj puta ste pišali uz pogrešno stablo, obavezno kazniti Srbiju što teže može !
Mozete postavljati sta hocete, pisati, pricati i raditi, ali sta je napisao glavni sudija u izvjestaju, ukljucujuci i delegata isto tako sta je napisao u izvjestaju posle utakmice, tako ce biti, i nema druge.
...gadjali kamenjem. Naucili engleski navijaci kako da provociraju na srpskom i tako sami sebe isprovocirali!? Pa ima i ona: \" srbi su se zalagali za red i mir medju navijacima, a posle su se toliko nasekirali oko dogadjanja na tribinama, da su molili da im daju Nobelovu nagradu za mir.\" Ma ima toga koliko ho´s, ali nemre se upamtiti ta sva dobrota...cccc
Tipičan mentalitet Zapada. Kada su Srbi nosili banere i plakate na kojima stoji \'\'Nož, Žica, Srebrenica\'\', ni \'\'A\'\' od FIFE, a čim je neki Englez, zabrana Srbiji na takmičenja. Opet se pitam, šta čemo mi u Evropu, kad nas Bošnjake, muslimane ne žele tu.
boli nas kara. mi srbi cemo organizovati svetsko prvenstvo svih srpskih zemalja odavde do tokija, preko milvokija.
10 godina sve ispod toga je farsa svim klubovima, svim reprezentativnim selekcijama, pjevačima, političarima, ldati zabranu nastupa pod okriljem UEFE, zabraniti izlaske iz srbije, stopirati članstvo u EU, pristup EU fondovima. nadam se da će bar UEFA kazniti genocidaše kad nijedan drugi sud do sada nije. tek na koljenima kad počnu da mole i kada pročiste svoje redove dati im status ravnopravnih.
Boli nas k.u.r.a.c za malu srbiju
KAZNITI C.E.T.N.I.C.K.E F.A.S.I.S.T.E. NAJVECOM KAZNOM. DANAS PSUJU CRNCU, SUTRA CE POSTENOM BOSANCU IZ BANJALUKE PSOVATI B.A.L.I.J.S.K.U MAJKU. KAZNITI NAJSTROZIJE...