Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAPCI crvena zvezda se pripremala na jahorini i trebevicu kad je osvojila LS,a Zeljo je naj trofejniji klub u BIH i klub koji je jedini igrao polufinale i cetrvtfinale kupa uefa
dobar ovaj štoper uzelac,volio bih da je potpisao jusufbašić,šteta valjda nije zadovoljio
Nevjerovatno koji je cirkus postao ovaj Zeljo, pa cak i na samoj slici se vidi jad, bijeda i gurbetluk. u svemu tome najzalosnije je sto je Zeljo najtrofejniji poslijeratni klub, imali su X prilka da se izdignu toliko da budu ala Dinamo sto je u Hrvatskoj, ali pali su toliko da garantujem da ove sezone ni evropu nece izboriti, slobodno mi nadjite ovaj post kad se zavrsi sezona i bude li Zeljo izborio evropu (mjestom na tabeli a ne da neko ne dobije licencu pa da oni ulete) banovat cu se sa portala trajno i reci da sam magarac da ne mogu biti veci.
Ti si vec magarac ispao sa ovim komentarom tako da nema potrebe da se trudiš dalje,kao prvo ako si zaboravio kod nas je bio rat dok su susjedi igrali normalno,Željin stadion je bio devastiran skroz,poslije rata trebalo je prvo obnoviti infrastrukturu a da ne pričam o igračima koji su otišli svojevoljno ili što su morali,dakle krenulo se od nule i ti očekuješ da se postignu neki senzacionalni rezultati,kakva država takav sport i sve ostalo,a što se tiče evrope ove godine ostaje da se vidi pa cemo onda komentarisati,drugim riječima rečeno mnogo ti je glup komentar i vjerovatno si dobio pluseve od pitara ako i sam nisi pitar.
Sta cu ti ja druze sto ne vidis dalje od svog nosa, ako nekada budes sagledao realno stvari shvatit ces da je Zeljo osvojio najvise trofeja, jedno vrijeme imao najvecu posjetu, kao takav je bio i zanimljiv sponzorima pa su se samo na njega lijepili, dalje, ima svoj stadion koji je istina bio devastiran ali dok je bilo donacija i pomoci taj stadion se i obnavljao, sad je iz godine u godinu u losijem stanju dok npr. jedno Sarajevo placa da igra na Kosevu, pa sta bi bilo da ste vi podstanari, ispali bi iz lige. Dalje, uzmi u obzir koliko poslovnih prostora ima )i koliko je bilo) na stadionu i da se tu uzimaju pare, onda pare od Dzeke... imali ste sve sve uslove da vam niko prismrditi ne moze tabeli a vi ste se cak jedne sezone i za opstanak borili a i sad vam predvidjam 6-7 mjesto na kraju. Zivi i zdravi bili pa vidjeli, a ti sad opet vrijedjaj jer ti govorim ono sto vjerovatno i sami znate ali se ne mozete pomiriti s tim.
Klix,ne drzi nas na zeravici i javite kad ce zlato amidzino u Inter.Neki dan bio na korak od transfera,pa kolko mu treba za taj korak?
Boji se da pruzi korak, mogo bi saplest samoga sebe!
bolji je memic od odovica,,zasto ste memica smjenili