Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serbo nije isto Za dom spremni i “Nož, žica...” da je rekao Šimunić Srbe na vrbe...onda bi se složio sa tobom...
ni to ne bi bilo slicno , noz zica .. je direktno diranje u genocidno ciscenje grada srebrenice dok srbe na vrbe je opcenito , srbe na vrbe bi bilo nesto kao ubij hrvata , muslimana , ili nesto slicno a ovaj je ocigledno teski fasista kad njemu nema nista cudno da poredi noz zica.. sa za dom spremni
ah ti milanovići, nikada hrvati nisu imali sreće sa njima, škart roba
Jel bi vas izbacili onako kao 2006. godine - kada ste nagradjeni odlaskom na SP u Njemacku ? http://sh.wikipedia.org/wiki/No%C5%BE,_%C5%BEica,_Srebrenica Opet su svi protiv nebeskog naroda. Mitovi
Zaista bi kazne za takve grube nacionalističke ispade trebale biti drakonske.Blagim kaznama se samo podgrijava nacionalizam.Po mom, Hrvatsku bi trebalo zbog ustaških ispada na sportskom stadionu jednostavno diskvalificirati.Nije u ovom učestvovao samo Džo.I hiljade gledalaca je podržalo ustaški ispad.Zato,diskvalifikacija! I srpski navijači nisu puno bolji od hrvatskih.I njihovu je reprezentaciju trebalo diskvalificirati kad su igrali sa BiH,Pa transparenti "Nož,žica...",pa topovski udari na navijače.Da je njih tada stigla diskvalifikacija,ne bi Džo onu noć ni tražio mikrofona.Ovako,kad je po tuđoj,ne boli ni 100 štapa,a po vlastitoj boli i jedan.Ipak,što se mene tiče,diskvalifikacija!!! Od nečega se mora krenuti.Neka i jedni i drugi uče o civiliziranom ponašanju od naših "BH FANATICOSA"u Brazilu.
napusi te se kurca srbima vec ste trenutno i uvijek ce te
http://nekonstitutivni.weebly.com/1/post/2013/11/ljudi-spremija-se-ime-a-sa-njim-i-mija.html
U slobodnom prijevodu Milanovićeve izjava glasi ovako: "Mi se opet nismo kvalificirali na svjetsko prvenstvo, pa zelimo da napakostimo onima koji jesu apelirajuci FIFA-i da kazni HNS drakonskim kaznama."
Koji si ti kreten Milanoviću! Šta ste zla na ovim prostorima počilini trebali bi biti prognani sa ove planete a cijeli svijet je okretao glavu kao da se ništa nije desilo. Vi ste nagrađeni za zločine i još se imate obraza buniti. Fuj!
Koji glupan!!!!!! Pa ''Za dom spremni'' se ne poziva ubijanje nego na odbranu od zločina, a time što ste vi rekli ''Nož žica Srebrenica'' se poziva na ubijanje i na zločin.
FIFA MU GA MOZE POFIFAT.
Pa hebo ti mater svoju, kakve veze ima genocid u Srebrenici sa Hrvatima i " Za Dom.." dje.te ti u suta hebem,
KAKVE TO VEZE IMA S POZDRAVOM-ZA DOM SPREMNI.
DaBogda vi dozivili Srebrenicu,majke ti se nabubam!
Sta nas mesa u ova nacionalisticka sranja majku mu *** cetnicku . Mi nemamo veze sa ustasama i cetnicima .
Ma i jedne i druge iskljuciti iz svega pa neka medjusobno prijateljske igraju .. a mi idemo po medalju u Brazil :-)
"Ima nesto u tome sto vas nece..." eeee jad i bijeda, pa vi ste najdiskriminiraniji narod na ovoj planeti, pa to stvarno nema smisla... hahahhaah MARS CETNICI BEZOBRAZNI!