Kvalifikacije za EP
0
Francuzi pobijedili Albaniju 2:1
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj okrenite ovo Rumunija - Luxemburg 0-2, kad me srce ne strefi...
Mozemo ih dobit u gostima ba ! ko su to ko oni pa da su nemoguci :P hocemo iznenadjenjeee ! ono je u zenici bila nesreca : P:P
Minimalna pobjeda je 1:0, a ne 2:1 !!! ne mogu da vjerujem kakvi levati uredjuju. hahahahah
Bojim se baraza protiv Srbije ili Hrvatske.. onda ce biti ponovo rata..
kiks je bio ici na nerijeseno u albaniji
HERCEG-BOSNA Al najsladje je kad je Turska izbacila hrvatistan 2008 godine na EURU..tad smo sa zastavama BIH i Turske slavili po BH gradovima.. a vi i dalje crkajite od muke...
hehe ne mi negoi ti se nadas:))) levatu u kojoj drzavi zivs hahha hahaha pogledaj malo na svet oko sebe ti nisi....
karamo vas u parizu za prvo mjesto oooo
Vi se europskom nadate pa ISPADATE U BARAŽU ! ! ! ! Ni vise manje nego od Turske...
Rumunjska – Luksemburg 0-2 Gledam i ja i ono WTF ???? O.o
Problem je sto i ako dobijemo sve do kraja, i Francuzi dobiju Rumune, moramo onda ih (Francuze) pobijediti bar 2-0 (ako ne i vise u zavisnosti od rezultata sa Bjelorusijom i Luxemburgom).
pa zato i jeste nesreca
koji si ti tenkre ne mogu da vjerujem,boga molim da je takvih navijaca sve manje bilo bi i reprezentaciji lakse,utakmica se igrala u Sarajevu navijac.
ne mogu da vjerujem
cekajte koliko jos francuzi imaju utakmica za odigrati? ak je jos 2 onda slabo mi mozemo sta tu uciniti ! oni idu onda ak tu ne kiksaju ! a mi moramo po pobjedu u utorak i po pobjedu i luksemburg ak oni imaju jos 2 onda mi kada bi ih nekim cudom dobili bili bi izjednaceni ali ok nije vrijeme o tome jos razmisljat sada ide ova bitna uzvratna i onda protiv luksa :D i et ! ma vjerovatno se mi vidimo opet u barazu valjda ide neki lagan protivnik ! ne neko jak drama :D !