Potpuno zasluženo
0
Francuska slavila na Koševu
Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša je moralna pobjeda, i to je najvažnije. Težak smo udarac zadali Francuskoj, visoko smo ih nadigrali u fair-playu i tehnici, pokazali im kako se igra pravi fudbal. Francuzi se posramljeni vraćaju kući, znaju izgubili su moralno i u tehnici igre. Pamtiće Francuska još dugo ovaj moralni poraz i kriti sramotu zbog slabe tehnike prikazane na Koševu ističući mršavi rezultat u golovima koji im je ionako poklonjen iz samilosti.
Susic je previse glup da bi bio treber ne samo BiH nego bilo koga. Sjetimo se 3 turske ekipe koje je odveo u drugu ligu. Susicu bio si veliki igrac ali nije za tebe trenersko mjesto, nego hvataj se kakvog drugog posla npr. otvori pekaru, piceriju autopraonicu ili nesto slicno.. Samo ce nam bezveze upropastiti jos jedne kvalifikacije! Veze on nema.
Sta Susic TRUNJI ! I protiv LUX su igrali lose ! Druga stvar sto su tri suta zavrsili u mrezi, ostatak utakmice bila uspavanka ( \"stedili se za FRA\" :) Yes,yes! Odigrali katastrofalno protiv Katara, Sweda... gdje je ona reprezentacija od prije pola godine ??? SUPLJU sviras, Susicu !!!
Ako ćemo pošteno Safetova ekipa je \"oderala\" Ganu - istu onu koja je deklasirala Srbiju na Sv. prvenstvu
Nidje veze igra. Sušić ne može i ne treba biti selektor. Igračka veličina jeste bio, ali kao trener nije nigdje ništa napravio, niti će napraviti ako nije do sada. I savez i pape moraju napolje. Meša je slobodan kada smo Vahu već izgubili.
Lose skroz!! Treba sve igrace izmejniti nemaju ovi nasi pojma!!
Francuska je na domaćem terenu izgubila od Bjelorusije. Imajući u vidu da je Francuska prava fudbalska velesila to vam je isto da smo mi na Koševu izgubili od Luksemburga. E tada bi bila SRAMOTA! A ovo, izgubiti od Svjetskog prvaka? Gdje je tu sramota može li mi jedan zdrav razum objasniti!? Pogotovu u kontekstu sramote francuza kada su izgubili od Bjelorusije. Eto, njih ne vodi niti Pape, niti imaju fanatikose, niti imaju Koševo, niti imaju nesređenu državu, niti imaju kriminalan savez a ipak su izgubili od Bjelorusije koja je na FIFA rang listi 78!! Sve to što pričate nema veze sa realnosti. Ćiro nas je doveo do baraža gazeći \"male\" repke, a ako i uspijemo pobjediti nekog većeg tim bolje. Tako i u ovim kvalifikacijama treba da bude i tako će i biti. Ne razmišlja trezveno niko onaj ko od male Bosne očekuje da pobjeđuje Francusku, Njemačku i td.
Šta je vama, šta se nervozite ? Nismo NIKAD, baš NIKAD imali fudbalsku reprezentaciju koja vrijedi išta. Nemamo nisad. I kako stvari stoje neće je ni imati IKAD ! Ne navijam više za moju domovinu, Bosnu i Hercegovinu. Ne, hvala. Kad budu igrali igrači a ne neki umišljeni momčići tipa Džeke i sličnih onda bi moglo nešto i biti. Pozdrav.
ljudi, ono sinoć je jad i čemer. ptazan stadion, atmosfera pozoršna, igra nula bodova, sleektor katastrofa, ibišević penzija. sev u svemu VELIKA KATASTROFA - DNO DNA. VRATITE ĆIRU, BILINO POLJE I SAVEZ ISTJERAJTE NAPOLJE. BILINO POLJE, ROBIJAŠI ZAKON
joj kako je smijesna ispala BIH protiv Francuske pa nisu imali sut na gol protiv francuza katastrofa bice ce mo predzadnji u grupi ... hehehehe
ne smeta mi ni kad izgubimo ovako samo kad vidim nase kolege genocidne fasiste kako se tome raduju. a iz ocaja im to stize jer koliko god oni mrzili nas i nasu domovinu ne mogu nam nista osim da nas mrze. i za neku stvar da nas uhvate. bosna i hercegovina postoji kao drzava i mnogo ce jos utakmica da igra a vi sumari i vi skutori mrzite nas koliko vam volja. a ne znate bolje jer ste oni zadnji malogradjani, tj seljaci i to ne oni fini sto prodaju po pijaci nego bagra jedna genocidno fasisticka. a sva ova mrznja stize iz vasega sopstvenog jada, jer da ste vi sretni ne biste nas mrzili ovako. knigu neku procitajte malo se obrazujte koju lijepu rijec recite s vremena na vrijeme.
Znao sam da mi francuzi igramo jako lose,ali nisam vjerovao da ima neko ko igra jos gore:)))
EEE RAJA MOGU VAM RECI DA SE JA I MOJ BIVSI SAIGRAC IZ WOLFSBURGA ZVJEZDAN NISMO NI OZNOJILI SINOC,STA CEMO BEZZE TRCAT KAD TO RADE ONI GLUPANI SPAHIC LULIC IBISEVIC I MUJDZA
bice ba to sve dobro.. nije sramota izgubiti od francuske. ne optuzujte ni igrace ni selektora a ni navijace i mi smo dio repke, 12-i igrac, ako im mi ne pomognemo, ko ce? sve su to klase, samo treba malo volje, zalaganja i strpljenja.. rezultati ce doci.. svaka cast momci, glavu gore
Safete, ovim samozvanim genijalcima i zvijezdama treba izbiti iz glave da su \"veliki i nezamjenjivi\". Niti su oni sjajni igraci niti znaju sta je to kolektiv. Tamo gdje igraju (vani) oni jednostavno moraju da slusaju i nema razgovora. Ja bih bio cak spreman da nekoliko tih velikih zvijezda trajni skinem iz reoprezentacije i da pronadjem mlade talente. Tako ce se napraviti tim. Ove stare poslati u penziju.