Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udruzili se davolcici
Inače su francuzi poznati po poštivanju ljudskih ptava i sloboda. Znaju nama soliti pamet i postavljati neiscrpne uslove za ulazak u EU.
PO TOJ LOGICI FRANCUSKA BI TREBALA IZDAT MEĐUNARODNU PORJERNICU ZA IZRALSKE MINISTRE KOJI KAŽU DA PALESTINCE TREBA UNISTIT-ISTRIJEBIT. ZAPADNJKACKA DEMOKRATIJA NAKON 70 GODINA DOZIVLJAVA SLOM I POKAZUJE SE POGREŠNOM U SVJETSKOM USTROJSTVU. DOKAZALO SE DA JE NJIHOVA DEMOKRATIJA SELEKTIVNA I NEKA NAMA OVAKVE BOSNE KAKVA JE TAKVA. HEBES EU UNIJI OVAKVU KAKVA JEST UZ ČAST NA PAR DRŽAVA:ŠPANIJA. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Jel to ta demokratija koju propagira Amerika i ostale zamlje Evrope da nesmijes o istini govoriti ! Fuj takvoj demokratiji
I ja podržavam Francuskog fudbalera svim srcem, dabogda im došao crni dan želim iz dna duše.
Pa predsjednik Francuske je ĆifutZionista! Imaju svoje kandze u svakoj drzavi. I u svim drzavam naprave haos!
Aha, to je ta licemjerna zapadna demokratija.
Licemjerna zapadna demokratija uhapsila američkog političara koji je učestvovao u kreiranju Daytona zbog vrijeđanja muslimana. To vam promaklo, a?
To je drzava, a ne ko nasa BiH u kojoj se narodi medjusobno mrze i jos se ponose tim
Represija
A veličanje genocida se ne kažnjava. Vao demokratije. Ja ne želim biti dio ovakve evrope
Ne brini, nećeš. Volgograd plače za tobom
Neka me uhapse, dobrovoljno se javljam hahhaha boli me q za njihove dugove cionistima
Svjet je otisao u 3 pm ovo ce sve abd brzo biti pod vodom
Islamofobija je novi trend u evropi i komsiluku,zukane jacaj vojsku.
samo ne znam za koju Nicu igra
Zatvor je nekada ukras biografije, sija jače od ordena. Zamisli dete ili unuk te pitaju za 20 godina gde si ti bio kada je Izrael uništavao Gazi, a ti kažeš ponosno: "Bio sam u zatvoru jer sam im iebao sve terorističko po spisku." U jednoj rečenici objasniš detetu da imaš i mozak i srce i kičmu i slonovska muda.