Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BESPLATNO SKINITE TRI ODLICNE KNJIGE O KLADJENJU: KLAUDIO VRANCIC STO KLADIONICE NE ZELE DA ZNATE, Download Link: http://www.envirofile.org/download/21907 te i svjetski bestseler DAVID WEISSHAUPT TAJNE PROFESIONALNIH KLADIONICARA, Download link: http://www.envirofile.org/download/25728 MALI PRIRUCNIK SVIM KLADIONICARIMA I ONIMA KOJI BI TO DA POSTANU. Download Link: http://www.envirofile.org/download/28084 Kad otvorite Download link, potrebno je da ispunite datu anketu i Download ce startati automatski. Vas SkiniMeBesplatno Team. Pozdrav.
@mmm ti nisi srbin vec glupan.Nikola Tesla jeza tebe musliman.Jestda su ga cifuti naguz pardon obrezali.
SVAKA CAST VEHABIJA! ZIVIO TI NAMA :)!
BERI DODJE TI TAKI GLAVE, JESI PAMETAN SVAKA TI U ZATVORU DALA!
BILALE MASJTORE TREBAO SI KAKAVU PROSTITUTKU OD 10 GODINA IZ J***AT AL NEMA VEZE DACE TEBI DRAGI ALLAH JOS MNOGO CURICA DA IH ZADOVOLJAVAS INSALAAAH ........ DACE ALLAH KAKVU OD 10 GODINA DA JE RA STURIS OD K****RCA
Riberi je naj bolji ba allahu ekber allahu ekber allahu ekberr TEKBIR TEKBIR !!!!!!!!!!!
pa po islamu je dozvoljeno zegat maloljetnu osobu,neka riberi svaka cast pokazi evropi sta je dobra koka
Chuck Norris je bog! cao
Idi.ote poturče.ni Arapi nisu izmislili brojeve, vec svoj nacin pisanja brojeva, tj arapski brojevi.... i to prije islama. Brojevi su postojali i u vrijeme Rima, majmu.nčino lojava!
SAMO TI BILALE SVOJ POSO.@@@@@@mmm ARAPI SI IZMISLILI BROJEVE NA KOJIMA JE Nikola Tesla RAČUNAO J.E.B.O. TE S.R.P.S.K.I BEZBOŽNO-LAŽLJIVI OTAC KOJI TE I.Z.D.R.K.O U PRASICU.
bravo sine moj.
BORBA PROTIV MUSLIMANSKE DOGME (argumentovano) www.nemaboga.blogspot.com
JADNA DJEVOJKA...GARANT JE TROSTRUKO PLATIO
Po mom misljenju ovo je sasvim opravdano i uredu. Nece se bog ljutiti zbog ovakvih sitnica kad dodje dan obracunavanja. Pobogu i ja moram priznati da cesto posjetim lokale slicnog tipa, doduse ja imam nastranije potrebe ali sta je tu je jasno je da se moraju zadovoljiti. Zato uvijek kazem: kome ba da se ja prilagođavam nek se oni meni malo prilagođavaju. Nije ovo nista drugačije od 40 djevica koje nas cekaju da ih žanjemo kad umremo.
Franche, nisi vise Bilal :D