Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Droga.
joj legende xD
Jeli ovaj lik neki folk pjevač.....njemu kosa nikad neće opast. Real - Barsa 1:0 prognoza, uzvrat 3:1 za Barsu
Ljudi, budimo REALni !
Sa ovom izjavom je uspio i opasnog Chuck Norrisa nasmijati
Bio je u sastavu kad su primili pet komada na Camp nou
@pedro-pe deru vjerovatno navijaš za farsu od 1267 p.n.e.ali kako se ne sjećaš da je ovaj iskopani 1994. bio u sastavu kada je real poderao farsu 5:0 ! samo ću reći zamorano ! što si se us ro . ja samo reko zamorano ! http://www.youtube.com/watch?v=3KZ862DhddY
Hehe...gdje su ovoga iskopali? Barcelona jede Madrid već godinama, dovoljno da se stvorila fobija zvana Pep. Za vremena Pepa, Madrid nije pobijedio Barcelonu na Santiagu. Strah je strah, a ne 5:0.
da je amar trener barcelone rekao bi da je real opasan protivnik i da bi od reala mogli primiti pet golova
Moglo bi se ovo ostvariti jer se gvardiola malo digo.Čitave pripreme mu igraju neka djeca koja neće u pravim utakmicama skupiti ukupno devedeset minuta.
e.biga sada buyo, smjesan si, sanja previse :-)
j..ebe.m ti svu familiju usta, jel to Realovih igraca nije bilo na CA ? je..be.m li ti mamu katalonsku, masonsku!
Murihno slozio aa? e je***em te u taj tvoj inter,cuj murihno. onaj sretnik sa velikim jezikom.
ovih optimista iz reala u PM,BarKleona ce da tuce real i to ne samo u ovom kupu nego i u el clasicu ove godine,real mora jos pure da jede i da igraci svate da nisu dovedeni u real samo zbog para nego zbog Reala,ove danasnje generacije nikakvog obraza nemaju.uzas!
Da je kakav klub ne b govorili Hala Madrid
Znaci bice repriza utakmice Sparta-Torpedo 5:0
Čovek iz iskustva ovo rekao. Ipak on zna kako je kad Barcelonu podereš sa 5-0 ! :D