Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
marššššššššššššššššššššššššššš u zvajtarrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
nadam se da ce se ovaj usrani klub i ugasit , posto su uveliko pomogli Slobodi da ispadne iz premijer lige a sad kukaju na sve strane - crknite gamadi prodana
U 3. ligu.
I ovdje ce se lova u padje ubacit... Kao i uvijek! Jada i grada gdje ja zivim...
nedajte primirisat velezu tanovicu i cemalovicu ako hocete da velez dignete na zelenu granu.
Da nije kasno...
Od srca vam zelim ispadanje iz lige,dug i bolan oporavak. U Federalnoj ligi su vasi prijatelji iz Gabele GOSK kojima ste pomogli kada je Sloboda ispala.
Okrece se kolo srece,Sloboda se bori za titulu a Rodjeni na dnu. Eto vam sad GOSK pa se opet rastalite.To je bilo hvala Slobodi kada nije htjela igrati play off za prvaka da bi se vi vratili pod Bijeli brijeg
levati iz slobode imali komfor da izgube sa jedan razlike i oni popuse dva u lukavici, ma flautajte ga i vi i vas bijedni nebitni klub.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)