Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šprdancija od kluba
upalito
jo svrbi me lijevo mudo😂😂 jel vas strah strumfovi😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode ubleha statut 51-49
čojek iz sandzaka se predao hehehhe pa nije zeljo stan da ga kupi VICENT TAN mozda devastirani stan hehehhehehhehhehhehhehehehehehhehehehhehehheheheheheh druga ligaaaaaaaaaaabuaaaaaaaaa
Pa dosta si se k....o sa diplomom ekonomiste.Što sad ne pomogneš klubu nego bježiš kao miš zadnji...zahvali kemi to što si i što nisi.
Seljo je privatizovan klub ali mimo zakona i propisa, a onaj statut "Njemacki" hahahh je i dokaz tome. Sreca vasa pa ga 99% vas i ne razumije inace bi se za glavu hvatali u sta ste klub uvalili i kakva su vam govna servirana a vi ih pojeli.
a ovaj zoi 84 neka mi se dobro kurca napusi vecero si ga i ti prije par kola i to sa jajima
celik nema ni uprave ni trenera a ima rezultate
https://www.youtube.com/watch?v=o3sUmzOSh-A
Finansijska situacija je bitna ali igra i rezultat mora da ide ukorak pogotovo ako su izjave iz kluba titula,Evropa,kup itd ,sredstva od ulaznica i sponzora su nedovoljna pa je logicno unovciti neke igrace,al logika dovodenja igraca kao pojacanja koji su slobodni na trzistu i samim tim upitni po kvalitetu,a otkazati provjerenim igracima Zeljkovic,Colic,Stanic u proslom kolu u timu kola je van svake pameti ukoliko i svaki iole poznavalac fudbalske igre zna pravilo da za visoki domet je potrebna sirina klupe(bili bi i prvi proslo prvenstvo da smo je i imali)onda nije jasno od smjene trenera omladinskog pogona ,odrec se Hasanovica olako,oltkaza Odovicu koji je izvukao maximum od ekipe koja je imala rekord bez poraza i casno ucesce u evropi,nesto ne stima ...da li zbog postavke Alilhoidzica kao menadzera skauta ,a sad ko neko je zainteresovan pa kvari situaciju vec sad smo izgubili (4) utakmice vise nego za cijelo proslo prvenstvo(3) golman ok,stoperi ok,bocni tanki zadnji vezni tanak
E vidite ovih pitara gnjida od ljudi pobojedili vitez i ko su ko oni a od ovog istog travnik su zijanila a evo po sta god hocete da u derbiju necete dobiti zeljo evo po sta god hocete a ako fasujete jer ste se previse digli jadna vam je majka
Nismo mi Krupa. Bice gusto-bice 0:2 !!!
Samo igraju željina "deca" haahahahahhaha
uzeo je on lovu svaka čast greda nek si im hebo majku
Hebem ti maajku srljacku
hoćemo koketa za predsjednika hahahahahahah
stole- Tako je ali SEMIRA CERIĆA.
Zeljo,privatizacija,ili Komunizam,pomoc drzave,ovako ne moze. Zivite od prodaje svojih igraca,koji ako se i malo istaknu,odu odmah sljedece sezone za nikakve pare,i to cesto u klubove(bez obzira sto su Evropski) koji reputacijiom Zelji nisu do koljena. AKo ce te svake godine tim stvarati ponovo od Nule,onda se ni navijaci nemaju cemu nadati.Jer vi ne mozete 2 godine sacuvati igraca koji nesto vrijedi,nema sanse.
Gledaj mu "face" pravi papak sa dnu "kace".Znao je prvi da komentariše,i da valja gluposti kada je gosp. VINCENT TAN uložio novac u f.c SARAJEVO. A SADA JE I SAM NA STUBU SRAMA. E ETO POSTAO SI NAJOMRAŽENIJI LIK OD STRANE SVOJIH. SAD MOŽEŠ LAGANO DA GA"GLABAŠ".
Glabao je on ganje i ranije !
Sve laste lete prema jugu, samo zeljeznicar u ligu drugu :)
gdje idu zeljina djeca