Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce s Juga u junu grmiti: \"Dupla kruna - pitarima chuna!\"
Huda majko svoja, odigrali najbolju polusezonu ikad i opet im nije dovoljno da budu ispred Želje. Jesen je plakala sa nama... :-)
Ne pomaže Said bleja ni trofeji iz muzeja ni cigani iz Drezdena!
Sve dok budete igrali evropu na Koševu smijaće se i grad i država.A PITARI I HORDE ZLA svake godine NAPRAVE EVROPSKU FEŠTU i svake godine ostane po jedna utakmica za sjećanje na ponos i obraz i grada i države. manijaci,imate sreću što je stari osim još živ,i što se njegovom NETALENTOVANOM sinu šteli titula Ne bi li probo naći NEKI TRENERSKI ANGAŽMAN VANI.Uglavnom...kod vas je sve lažno od toga da ste osnovani 1987-e pa dalje. Mi starije Sarajlije se dobro sjećamo da manijaci nisu postojali na mapi 1987-e godine. Fuj.Gadite mi se i kad prolazim tim dijelom grada,okrenem glavu.Svakako sa one strane Miljacke nema ništa da valja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
divovi, sa 33 boda, za vas smo GIGANTI sa 35!!!!!!!!!!!!!! NAS GRAD, NASA DRZAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zaboravio si dodati na sve to jos i aktuelni BH tim sa rekordima po broju primljenih golova u Evropi sto govori o vasim \"trofejima\", aktuelni tim sa najvecim porazom u BH ligi 12:1, aktuelni tim za namjestanje utakmica (Trebinje prosle sezone i ove sezone, plus Borac, Celik, Rudar, Radnik i Siroki) itd.i sl. Na tvom mjestu se ne bih dicio sa tim nabrojanima, jer sam istinski ljubitelj fudbalske igre, meni je drazi poraz Sarajeva, nego pobjeda ala vase da lopta ne predje liniju a prizna se gol ili gol iz ofsajda ili penal u 93 minuti ili navlacenje sudija ili..... Time ocigledno sami sebe zavaravate, a onda u Evropi Crna hronika! No, tvoje je pravo da si ponosan na papirnate trofeje, ipak nakon 70 i vise godina posta u normalnoj ligi (iz koje je ekipa znala osvojiti i Kup sampiona tadasnji), vjerujem da vama ti papirnati trofeji znace nesto, jer traumaticno je bilo gledati Sarajevo u toj normalnoj ligi, njegove uspjehe, igranje sa Manchester U, Hamburgom itd.
Raspravljati sa jufkom o fudbalu je isto što i raspravljati sa zna se već s kim o agresiji na BiH. Samo se budala može upustiti u takvu konverzaciju, i prepoznajem se u ulozi budale. Aktuelni osvajač, KUPa, aktuelni šampion, aktuelni jesenji šampion, najtrofejniji klub svih vremena u BiH, klub sa najvećim dometom u UEFA takmičenjima svih vremena u BiH... I šta sad da raspravljamo. Poklopite se do iduće jeseni i molite se za raspored kao i ove godine kako bi se mogli faliti da ste poneku heftu bili ispred velikog Želje.
Želji dodjeljeno 13 bodova (Borac, Radni, Rudar, Celik, Leotar i Siroki) Sarajevu nijedan! Pametnom dosta!
kod pitara uvijek sladak limun i kiselo grozdje....
DINO SMETLJARU ODLAZI IZ SVETINJE!
Podsjećanja radi (samo za pitare): \'\'RUŠIMO STANDARDE, POMJERAMO GRANICE\'\'!
S A R A J E V O !
Pitari da vas nešto pitam nadam se da ce mi neko odgovoriti, koliko je bio rezultat Maribor- Sarajevo ,ta utakmica se igrala malo prije nego što je Željo igrao s Mariborom.I drugo pitanje jeste li vi cjelu polusezonu bili na prvom mjestu,e sad kakve veze ima Željo što ste vi u zadnjem kolu izgubili u Bjeljinji i prokockali titulu.
U ovoj polusezoni: Za Želju svirano 2 penala za Torpedo 4. Želji dodijeljena 2 crvena kartona - Torpedu nijedan. Sad... pametnom i išaret dosta, ali eto nas je komitet častio...
A šta, kao vi bi pobijedili Travnika i Radnika da nisu bili dodatno stimulisani??? Dakle ako neko ima redovnu platu, protiv Torpeda nema problema, dobit će ih!!! Kako vas nije stid pričati o nekakvom stimulansu ekipa koje igraju protiv Torpeda. Htjeli bi biti šampioni a svi su krivi zato što ih Radnik pobijedi. RANO MOJA LJUTA...
ZELJO-BORAC(POKLONJENA 3 BODA),ČELIK-ŽELJO(GOL IZ OFFSAJDA),LEOTAR-ZELJO(CITAV SVIJET ZNA DA JE NAMJESTENO),ZNACI 9 BODOVA NAMJESTENO...TAVNIK-SARAJEVO(OSIM DAO 3.000 IGRAČIMA TRAVNIKA ZA POBJEDU),RADNIK-SARAJEVO(ZA POBJEDU IGRAČI DOBILI PO 500KM OD ZELJE)...I VI NESTO PRICATE,DOK JE OSIMA BIT CE I TITULA... STO SE TICE IGRACA SARAJEVA,GUJIĆ,ADEMOVIĆ,KRPIĆ,NUHANOVIĆ,HUSEJINOVIĆ--SVE OTJERATI.....SVI NESTO DIZETE SAIDA AL KAD SE SKONTA DAO JE SAMO JEDAN GOL U CITAVOOJ POLUSEZONI..A POKUPIO JE KOFERE PRIJE BIJELJINE DA IDE KUCI...MOMCI SU JUCE TRENIRALI A SAIDA NI NA VIDIKU.. SARAJEVO ZA ČITAV ZIVOT!!!!
@bolo Ma beli i suljic najlosiji igraci,nikakve koristi od njih,beli ima samo sut a ono sto mu treba prodor i centarsut a on to nema.Suljic ima brzinu,al nema mozga,moze on nabacat citavu odbranu al se na kraju zbuni i nezna sta da radi.Fali njemu snage,treninga i svaki dan u MC. Gujic,zlatkovic,,nuhanovic,ademovic katastrofa,istroseni,neiskusni,nekorisni samo bi izdvojio nuhanovica za taj gol protiv zelje,al eto ja zelju gledam kao prosjecnu ekipu.