Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste nasli protivnika. Sljedeca utakmica protiv Bjelava
Prava utakmica za podići samopouzdanje.
Vidi Jan Kolera u Vratniku
hahahaha..protivnik po mijeri..
postar je najjaci lik u gradu !
i jeste za vratnika....
cuj protiv vratnika hahahaha pa jaci smo mi na terminu od tog vratnika hahaha
Moja dva najdraža kluba sa ovih prostora...
Vala su naši našli protivnika drama jbte.
Pa samo protiv Vratnika i mogu igrati ovako, da se malo ispucaju prije početka prvenstva.
tu su oni negdje, za dlaku bolji od Vratnika
cestitam divovi ali ipak mislim bez podcjenjivanja ali nije ovo protivnik dostojan naseg nivo i renomea.pod hitno naci jace i vece klubove za uigravanje i dokazivanje.ovakvim utakmicama ne ostavljate utisak ozbiljnosti i zelje za titulama
ovako se počinju pripreme i ovako se diže samopuzdanje:)poslije dolaze jači protivnici..opusteno
molim moje pitare da se ne kurce i da ne komentarisu setanje ligom. Hurticu tvoje je da ih natjeras da igraju svaku ko da je zadnja, kvalitet ne nedostaje siguran sam ne uzimajuci ovu pobjedu protiv prijatelja s Vratnika. Sretno svima, sto manje povreda i vise sretnih lica na Kosevu.