Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj i psovanje bez razloga,haj i tuča bez razloga,haj i primitivizam bez razloga...Ali brate rasizam...To nikako ne kontam...Ali ovo su sve većinom klošari s osnovnom...Ne treba se pretjerano čuditi...Ugl. Žestoka kazna i neće više.
To su Celikovi navijaci i Celikovi treba adekvatno kazniti
Zašto? A zar nisi prije bio rajs.Sanela,gdje nestade ona?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji debil samo moraš biti da bi ovo radio. Jadna li su današnja navijanja.
pi**e zenicke radioaktivne rasisticke
Ne vjerujem, HZ pokušavaju svoju sramotu, svoj huliganizam opravdat. Pa tačno da ne vjeruješ. na djecu, djevojke bacat topovske udare... Jedino gore od ovoga je bilo prije 7-8 godina kad su manijaci u povratku bacili bombu na igralište na Kamberovića polju. Sramota!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pičke pitarske na sve načine pokušavaju opravdati svoje divljaštvo idioti iskompleksirani
Kad se trebamo dodvoravati nekome, mi smo te ovo, te ono, te ljudi čija su tijela pramala za toliko duše... A u stvari fukare, šupci i rasisti. Kao što što sam i ranije rekao, profesionalni nogomet kod nas treba zabraniti. Jer se tu okuplja šljam svake vrste, vlda korupcija, a služi i za okupljanje većeg broja intelektualaca na stadionima i u po ulicama gradova koji vježbaju zajedno bilo fizički bilo usmeno. Šta vježbaju? Iskaze primitivizma.
ovi pitari moraju angazovati strance da bi mogli opstati u ligi
Samo neka ih klub i dalje brani, pa ce imati jos dzenaza i sahrana, a navijaci materijala da navijaju svih 90 min. imena :( umjesto da osude i rasizam, a jos vise huliganstvo svojih navijaca, oni ih brane i staju iza njih...dakle jasno im stavljaju doznanja da treba praviti probleme...fujjj potez za ispovracat se od strane FK Sarajeva....
Trebali su barem biti više objektivni kada su davali ovo saopštenje... Uopšte se nisu osvrnuli na jedan važan detalj prije početka utakmice kada su horde zla divljački vrijeđale jednog navijača Čelika na istočnoj tribini koji je mentalno zaostao...a što se dešavalo prije rasističkog vrijeđanja tamnoputog igrača Sarajeva od strane nekoliko kretena/divljaka...koje potpuno osuđujem i smatram da bi policija trebala da takve slučajeve odnoso pojedince koji to čine poslika i po izlasku sa stadiona pohapsi i žestoko kazni...i naravno da njihovo slike objavi po svim novinama u BiH uz adekvatan popratni tekst...po meni u ovom slučaju je najviše kriva policija koja uopšte nije reagovala na takve povike....
ima limjesta u toj poznatoj kafani ,dal ima soka u ponudi posto nisam fan alkoholola ili kod jovana se sluzisamo zestica
ja sam zenicanin koji navija za sarajevo a volim i celik a sto se tice mrznje zenice i sarajeva mislim da su tu umjesani okupatori , ne nasjedajte na podvale , zele nas zavaditi
Sarajlije, oduvjek ste shupci bili (cast izuzecima).. Stara zenicka raja prica da su se prije rata sa svima gotivili po tim izletima, ljetovanjima, zimovanjima, sa drugom rajom iz Beograda, Zagreba, Splita itd samo sa Sarajlijama nikad nisu mogli zajedno.. Ovo licemjerstvo samo dodatno to i potvrdjuje.. Nigdje u Bih vas ne podnose, silu neku glumite a ustvari shibicari obicni..
Tišu cukice smrdiš, truhlo napareni što svjetli kao lampa.
Sta je zajednicko tim gradovima... sve GLAVNI gradovi svojih drzava, kad to shvatite i budete postovali, postovace i vas te iste Sarajlije!
Primitivci...
O jadna majko oni se nasli uvredjeni zbog rasizma ko bi rekao. Trazili razlog da sranje naprave da nebi izgubili :) prekinu mec i da im se dodjeli 3 boda al malo sutra. Kako samo izdrzite one uvrede kad odete u bl ili u siroki oni vam vredjaju citavu ekipu a sad tu nesto serete .
Grozno je kad je neko rasisticki naklonjen.Ne mogu da shvatim da se to desava u BiH, ali sto se uprava Sarajeva ne oglasi i zbog rasistickoh navijanja hordi zla na utakmici sa Travnikom.Iste povike bordo navijaci su uzvikivali svom igracu a koji je posudjen Travniku. O tom incidentu nema komentara iz Titove 38b.Prvo trebate uputiti kritike svojim navijacima a tek onda drugim.Isti dogadjaji dva arsina.Najpokvarenija uprava na celu sa debilom Dinom Selimovicem.
Konacno neko normalan
Koja je razlika izmedju nacionalizma i rasizma.?Zar je to nesto novo kod nas?
Pa jel' moguće da je uvijek neko drugi kriv, 'ebem mu mater.. Predlažem da promjenite ime u cvijeće zla.
E TAČNO SAM ZNAO DA JE NEKO DRUGI OPET KRIV . . . NE NISU ONI, TO JE FINA OMLADINA, GDJE BI ONI . . . STOLICE SE SAME POČUPALE, NEŠTO MI TO ZVUČI POZNATO
Pitarska uprava stiti svoje kriminalne navijace.I onda se pitaju zasto nema rezultata a ulozile se pare,nema zato sto vam je sve truhlo u tom jugoslovenskom klubu.