Traže da se slučaj detaljno ispita
0
FK Sarajevo osudio napad na autobus NK Široki Brijeg
Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast na reagiranju, samo je bitno naglasiti da ovo nema veze sa velikanom BH fudbala FKS, te da se može pretpostaviti o kojoj kliki je riječ s obzirom da nam je poznato navijačko usmjerenje tog dijela grada....., jer da se radi o navijačima velikana ne vjerujem da bi prošli cijeli grad bez incidenata, a onda na izlazu da se tako što desi.....
Ma bravo, samo tako \"sarajlije\" pokažite da ste bolji od njih, da niste divljači kao oni. Ček šta to, pa \"sarajlije\" isti oni, željni nasilja i huliganstva. Nikad čovjek ne bi rekao za ljude iz metropole, glavnog grada gdje vlada kultura i multikulturalnost.
Za Vedranovu smrt nije niko kriv nego njegove horde zla.Široki Brijeg je uvijek bio poznat kao dobar domaćin,a to pitajte svakog igrača i korektnog navijača Sarajeva,Želje,Veleža... HZ su dosle s namjerom praviti belaj u to malo mjesto,i sta su mogli očekivati drugo kad pale,razbijaju,ruše tuđu imovinu i ugrožavaju živote drugih ljudi.
U Sarajevu ne postoje samo HZ, zaboravljate i drugu navijačku grupu, a HZ ovo nisu uradile, pa vi skontajte, upućeniji znaju o čemu je riječ ;)
Znate li zašto srbi imaju šiptare a Bosanci hercegovce? SRBI PRVI BIRALI U PM JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
MI SMO VEDRANOVE UBOJICE!!!
gojko susak-desna ruka f.tuđmana(zahvaljujuci njemu ste bjezali od nas,blago zadro vukovarski heroj,ne trebamo dalje to su ogromni cinovi,a tebi pozdrav zadrti glupane,drugi put se malo informiraj pa postavi nick istina..il si djete il si pravo ono neki tupan,d mi je znati odakle si.tipicno bosancina,hah..:D
Sreća vaša Lištićani pa ste p.i.č.k.e kroz istoriju bili i nijednog heroja niste dali, ni u Oluji i domovinskom ratu kao ni prethodnih ratova. Samo bježite u dijasporu da čistite njemačke toalete i po Zagrebu se skrivate. Pamtimo, ali nažalost vratiće se nevinim ljudima jer niste uhapsili ubice a ni osudili. Sve se vraća sve se plaća.
Lično ne idem nikuda iz REPUBLIKE SRPSKE,to je entitet u kojemu živim,radim,za kojega sam se borio i izborio i koji ima mnoge atribute državnosti.Španija i njena himna me ne zanima,ali vidim da ti ovu nakaradu voliš pa se onako čudim kako neznaš riječi njene himne.
IZBORI SU CUDO :D
Odkud Vedran da zivi u Sarajevu i povrhsvega ne navija za Ajduka ili Dinamo?
@23% PA MI I NE ZELIMO U TU NEVJERNICKU UNIJU,A TEBI SRETAN PUT.
@R.SRPSKA kad ti meni napišeš himnu Španije.a sto privremeno ziviš?Bas si naumio kuda?
Dadobanjaluka zimgu ti djete smrdljivo.
Mi smo zajedno Hrvati , Srbi i poturice samo zato sto se zapad plasi ISLAMSKE DRZAVE U SRCU EUROPE i nikada necete imati SVOJU DRZAVU UVJEK CETE IMATI 23% i nista vise i prvi cu glasati ako to dozivim da Bosnokistan ne ude u EU jer cu ja vec iduce godine biti gradanin EU a tako isto razmislja 99% HRVATA (osim lijana a njega vam darujemo da vas hrani svinjetinom) i 99% SRBA pa patite i gledajte u Sengen jer za prijeci u Zajednicu EU naroda potrebno je da imas Europske vrijednosti a to je iznad svega KRSCANSTVO a ako vam se ne svida selite u IRAK, IRAN, AFGANISTAN itd.
HOS Ne brini se ti za Vojvodinu.U Vojvodini je 80% Srba,a u REPUBLICI SRPSKOJ preko 90%.I nije Sandžak već Raška oblast.Siguran sam da ste vi daleko,daleko,nezadovoljniji što postoji REPUBLIKA SRPSKA(koja je trajna kategorija)i ovakav ustav,već mi što privremeno živimo u ovoj nakaradnoj tvorevini.Nego,ne napisa ti meni riječi BH himne.
Jos je veci paradox da su se nasli uvrijeđeni katolicki srbi iz hercegovine koji bastine četnicka nacela.