Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji lažni moral i pamet na baterije. problem što se Petko slikao sa arkanom a nije problem što ceca može sutra napuniti tri koševa. fuj, gdje ja živim. grad papaka. metro mahala, fuj, fuj..
svaka čast za komentar, čitam i ne mogu da vjerujem. Brena se isto slikala sa Arkanom, i Karadžićem i Mladićem pa opet se došeta u Sarajevo i napuni Koševo, a tek Ceca.
Bravoooo momci, cetnicima nema mjesta u Sarajevu!
zao mi ibračica nece nista usicarit al sto se kaze sucur Alahu al ipak k,,,, abdulahu
Napokon nešto normalno !!! A jadnik se ne sjeća da se to dogodilo ? Jadni čiča !!!
zeljooooooooo♥
Kako posijes tako ces i da pozanjes. A pun k.... mi je ovih strucnjaka iz vremena komunizma. Hocemo svjezu krv u FK Sarajevo.
strava i uzas sto vam emir zakuha
igraci sarajava trebali s tenkovima na treninge dolaziti...
Ma jasno je bilo i najvećoj budali da poslije ovih snimaka i slika od Petrovića neće bit ništa. Sarajevo nije zaboravilo koliko je krvarilo zbog agresora.
Želimo srpsko sarajevo !!!!!!!!!!!!
Politika nam je*e sport godinama...i tako ce biti bar jos 20 godina.....
Sarajevo ima MU-DA I svoje JA !!!
bordo-beli orlovi hehe
Jedan je Arkan!Počivaj u miru komandante!
nek vodi uščuplić dobar je voli popiti svaki dan 7,8 piva,ma samo braco kad im vrisne nebi znali jesu li posli ili dosli
a sta je sa ćirom plakao je za gotovinom,pa dođe u reprezentaciju pa u slobodu haj slobodu oni su četnici ionako,četnički grad,to je taj ibraković ovo je neozbiljno ovako manipulisati sa ljudima
E drugo je to. Gotovina je dobar covjek to je i Sljivancanin rekao.
Poštovani navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ovim putem vas želimo informisati da na osnovu preliminarnog mišljenja sudskog vještaka g. Edina Kundalića možemo tvrditi da je objavljena sporna fotografija gosp. Petrovića foto montaža. - "Fotografija nema u pozadini fajla pozadinske podatke (metadata i EXIF) koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na vjerovatnoću da se radi o digitalnoj montaži. Konačni nalaz bit će dostavljen rukovodstvu FK Sarajevo do 15.04.2014. godine" - kazao je Edin Kundalić. Ukoliko se nalazom i mišljenjem ovlaštenog sudskog vještaka potvrdi da se radi o digitalnoj montaži fotografije, FK Sarajevo će podnijeti odgovarajuće prijave prema nadležnim organima, zahtjeve za naknadu štete, a svim medijima koji su bez provjere objavili predmetnu fotografiju i učestvovali u ovoj sramotnoj kampanji protiv FK Sarajevo i Sarajeva kao grada, otkazati saradnju.
A ja svo vreme pisem da je ovo montaza i da je ova slika na neki nacin montirana... Ovo je slika Jovice Stanisica i Zeljka Raznatovica!!! -Licno ja i volim sto on nece da potpise ugovor sa FK Sarajevo,posto ima mnogih Srpskih klubova,kojima treba njegova struka... -Drugim recima,kada su dosli sukobi u SFRJ Ljupko je napustio zemlju...Covek je pljuvan bez potrebe ali to vise govori o vama nego o njemu!!!