Na listi evropski prvoligaši
0
FK Sarajevo među najefikasnijim ekipama
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16. Sarajevo .. 132324343. Željezničar
Pa nece valjda seljo
Kao prvo, vezano za viršle, sjeća li se iko naslova u Sanu: \"U želji nismo mogli ni igrati ni trenirati od gladi\"? (Boubacar Dialiba) Kao drugo, vezano za igrače, koliko \"Željine djece\" igra u Želji i koliko ih je igralo u Željinim ekipama koje je sastavljao Amar Osim?. Teće, statisika govori o efikasnosti kada su u pitanju postignuti golovi, niko se baš ne poredi sa Barsom. I budali je jasno šta je Premier liga BiH-kanta. Kao četvrto, piše se pojačanja a ne pojaĆanja. Tako da bih ti dragi Kiko savjetovao da se prvo malo informišeš o svim činjenicama vezanim za bh. fudbal, potom da se obavezno opismeniš i tek onda raspravljaš o tzv. \"seljakluku\". Inače, samo su primitvicu selo, seljak i sl. pojmovi koji se vežu za neke negativne pojave u društvu. Pojam kojim opisuje te pojmove je upravo primitivizam. Lijep pozdrav.
a tek sad vidim sta je siroki za njih,gdje su ti net hordasi nesto su mi se usutili???
nemogu da vjerujem da ste objavili ovakvu tabelu hahhha, pa ljudi kako mozete stavit tu neki tim iz albanije koji je u samo 2! utakmice dao 7 golova i on je naprimjer bolji od sarajeva koji je u 7! utakmica dao 19 golova fakat niste normalni majkemi mile, ovo je preslo svaku granicu
Cuj Sarajevo bh Barcelona hee zato ce vas za vikend bh Athletic Bilbao razbucat, i onda cete na toj ljestvici brzo past!!!!!
DUPOVAC-BIO U PRVOM TIMU ,SAD JE ULETIO PLISEKOV ZRNANOVIC ,KENO BIO I NA KLUPI A OD SADA-VIDJET CEMO???.COMOR IGRAO AL VEC IRFANOV SMIGI ULJECE, OVI OSTALI ODAVNO 2 TIM IZUZEV HARISA HANDZICA KOJI JE BIO NA TRIBINI U LEOTARU NARAVNO PONEKAD DOBIJE 3-5-8-MIN ITD...TAKO DA PITARI VASE DJECE JE SVE MANJE I MANJE- SRAMOTA!VI STE BUDUCNOST IZ BANOVICA ! NAPRIJED DRUGA LIGA !!!
Koliko god djece ovog grada igralo , to nije mjerilo, mjerilo su rezultati.
@SJEVER Dupovac, Comor, Keno Handzic u prvom timu. Imamo 3, nama dosta. Sehovic, Kadic, Campara, Peljto, Haris Handzic, Amel Handzic, Nuhic, Cizmic, Trebinjac na klupi. Koliko vi imate svoje djece u prvih 11?? Koliko ih ukupno imate u timu??? Smijesni ste vise sa tom pricom.
Pitari gdje su vasa djeca ??? Hahahah ko vam sve igra,vi niste Fk Sarajevo vi ste Buducnost Banovici....Jadno zaista !!!
MOJ GRAD MOJ KLUB....OSTALO JE BRZVRIJEDNO
mantajte vi mantajte imate fore do idućeg kola kad dolazi široki da vam pokaže kako se igra...a još na televiziji...znači ne možete krasti..biti će vam šup.k ko vodovodna cijev kad vam ga šilić i varea rašire...
Jak klub jaka liga u PM-u...
Srce mi ko trebevic kada divim ovoliki broj \"dislike\"-a od strane cigana pekarskih! LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA PUŠE! KO NAM ZLO MISLIO O KU.RCU NAM VISIO!
Napokon i jedna pitarska stranica: www.FCsarajevo-x.com
http://www.youtube.com/user/CowboyBebop2012 posjetite ovaj kanal.. lik se momacki potrudio da saznamo mnogo korisnih cinjenica koje svijet cine onakvim kakav on danas jeste...
@Kiko A sta je bil osa proslom sezonom??? U prosloj su se desile virsle, u prosleoj nisu imali plata, i opet su bili ispred namanjeg sarajevskog premierligasa. onog sa lijeve strane miljacke.