Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo.
^!^!hhahahahahahhahahahahaha
Sarajevo sprema teren za duge staze,bice jos tesko ali doci ce i nasih pet minuta...samo da Mrvica ne otjeraju ovi iz Saveza.Sarajevo je jedini klub u bh koji ne treba pomoc navijaca,politike,grada,Evrope da isplati svoje igrace !!
Sretno i da vratis fudbal u prave ruke
hoće li zanati pare prati lagati i ispirati mozgove
Jao al ga hvale tacno da covjek misli eto bilo je izmedju Real Madrida i Sarajeva i eto prevagnulo je Sarajevo u odnosu na milione i milione u Realu sto je mogao imati.
E ovo je vec nesta ozbiljno👍
VRATITE NAM AJLU.....
Ovaj dolazi da zakopa klub
lik sa 22 godine postao direktor Kotrijka...unuk nekog Belgijskog robovlasnika garant
DOVESTI IGRAČA ZA KIFLU A PRODAT GA ZA MILIONE JE MAHER MAMIĆ. TO MOŽE SAMO NEKO KO JE PROŠAO SITO I REŠETO A MAMIĆ JE PRVI DINAR ZARADIO NA ULICI PRODAVAJUCI FARMERKE. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Amidžin čoek....
Opet neki Tanov stručnjak
Ima li vijesti o feneru ..Jel istupio ..važan klub za fudbal
Gdje samo nalazite ove ljude🤣🤣🤣🤣🤣
pa 3 kluba vrti, pere pare za Tana..i Mujakic je otisao u Belgiju kad su iste finte radili
daj boze da izdrzi makar 24 sata
Isti je gazda dio plate svakako nece Sarajevo platiti.Da je kod nas stanje normalno ovo bi bio dobar poslovni potez ali u nasoj kaljuzi to ide tesko. Zalosno je da ljudi koji.nemaju veze s biznisom i fudbalo vedre i oblace.
i ovo neka foluska
Lik ni jezika ne zna.