Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo predsjednik i onaj šef borda direktora skontali da su lupali gluposti i da im se raja smije pa zalošili ihtijarevića. ..."želimo dovesti trenera koji se uklapa u dugoročnu viziju razvoja kluba..." . pa ne može trener za tri mjeseca ostvariti revolucionarne rezultate ili je vama tri mjeseca dugoročno. sklopi se ugovor na 2-3 godine i onda istupi u javnost sa vizijom. da je imate onda bi vi nju već davno prezentirali ali nemate. nemoj šupljirati bez veze
izgleda da se u njihovu viziju uklapa Mehmed Janjos
@dir.preduzeca ma sumnjam. čala radi u opštini nije budala da ide na nesigurno. možda ali će se čovjek zaštititi ugovorom da ga ovi majmuni ne otjeraju bez razloga. trener pod čijim je vodstvom sarajevo u evropi došlo najdalje svakako zaslužuje novu priliku (kako treba) ali pitanje je šta ovi retardi misle. neko reče dobru stvar. zar ne može neki fudbaler kardifa doći na pozajmicu u sarajevo kada krenu evropska takmičenja.
Ukrali nam komsije Petrovica, klasa trener, ne znam sta je ova nasa nesposobna uprava cekala covjek samo cekao poziv iz Sarajeva
@Hrgota tacno, bilo je samo ko prvi pozove
Mozemo li nesto vise cuti o toj VIZIJI i planu po kojem ce se ostvariti. Pa cemo cim treneru pogledamo CV znati, zasluzuje li sansu ili ne.
Cirkus ne znam sto ovaj gazda dozvoli da se ovako radi
znas jarane da je jesic osto mozda bi bilo nesto
Denijal Pirić... Provjerena inf.
Sto ovi mijenjaju trenere, kao gace. Pitari bolje igrali bez para, otkako im dodje onaj budza igraju kao kuratz...
PRVO OBRAZLOZITE KOLIKO STE MISLILI DA JE TO ,,DUGOROCNO,,POSTO SE NAJDUZE NA KLUPI ZADRZE OKO 2-5 UTAKMICA,,,AKO CETE NA DUZI PERIOD OD 5 UTAKMICA NAJBOLJI PRIJEDLOG BI BIO JARNI..
Izjavu daje Faruk I.? On je "skaut". Izjave treba da daje renomirana direktorica.
Samo mehmed janjos...
kako price kruze, taj novi je slobodan starcevic, sadasnji trener krupe...
Ovdje se treneri mijenjaju k'o čarape. Baš imamo toliki luksuz i trenera u ponudi, ujutro jedan, naveče drugi itd. itd. Nije ljudi do trenera, već do vođenja tima, uprave i uspostavljanja i poštovanja pravila. Trener je samo jedna od karika u lancu, koja uvijek nastrada. Ako se promijeni nekoliko trenera, a rezultati sve gori, onda nisu treneri problem, već oni koji im govore koga će , kada i kako držati u timu, ili koji će trgovati utakmicama.
ekspeditivno, nema sta
Ja konto sljedece godine
Braco
BISMILAHIRAHMANIRAHIM BRACO GUMENA GLAVA