Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
U nazadnom entitetu sve propada pa i sport...
Pa gdje im je babo Dodik ? Srpstvo itd a sve propada.
Proglasite bankrot,isto čeka i genocidnu!
kad je klib prepun lopova... kako da imate pare?! Trosite i kupujete bezvrijedne igrace, prodajete ih il bolje receno dajete dzabe, a foteljasi se ne odricu plate iako su u krizi... niko nije lud. Ko jos daje pare bez rezultata?
NEKA IGRAJU NA MALE IZMEĐU ZGRADA.TU NEMAJU TROŠKOVA
SAD BI SE TREBAO SOLIDARISATI SA VAMA. A KAD STE PALILI ZASTAVE, VRIJEĐALI SREBRENICU,MARKALE, PLJUVALI PO BiH. MA NIJE MI VAS ŽAO. SVOJIM PONAŠANJEM NISTE TO ZASLUŽILI.
Zelim Borcu da se rasformira i ponovno formira za nekih..... 200 godina. Pa da tad budu stabilan premijerligas bez dugova, bez navijaca koji su nacionalno optereceni. AMIN
Nek proglase bankrot i nek osnuju novi klub sa novim imenom "Voždovac" iz Laktaša...tad bi bili čak i prvaci!