Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O BUDUĆEM POJAČANJU FK SLAVIJE Rječ je o Anti Tomiću koji igra zadnjeg veznog.U Wikipediji mu piše da je bio igrač CROATIE SESVETE,INTERA ZAPREŠIĆA,SKODA XANTHI,a trenutno je član zagrebačkog Dinama.
idol- sto bi pustili ??? nije sve u parama brate, klubovi se ufurali misle ako imaju para mogu svakog dovest. NEK NE PUSTAJU NIKOG IZ WOLFSBURGA , svaka im cast. UGOVOR NEK SE POSTUJE, koji su ga ku ra c onda potpisivali ako im se ne svidja. imaju pravo da diktiraju cijenu,ako neko ponudi koliko se njima svidja,onda moze neko i da ide. u protivnom, taj nek igra ili plate nema xD
dosadili su i Bogu i narodu sa ovim spekulacijama.i miske i dzeko ostaju u njemackoj
a ovog Hoeness-a ljudi ponude lijepu svotu on odma ma necu ja to daj jos 20 mil to je malo dabogda ispali u 7 ligu cigane svabski pusti ljude da igraju gdje hoce
Jeli stvarno to istina?Možđeš li mi reć o kojem fudbaleru radi?
Eno čujem dovodi FK SLAVIJA igrača iz zagrebačkog Dinama.
Cuj 9 miliona... Sto me nasmijase hahhahaha.. Ako Dzeko kosta 40 onda Miske barem 25 miliona. Miske jedan od najboljih igraca na prostoru bivse Juge a oni njemu 9 miliona hhahahahah!
Izlizana prica sa Dzekom-Pekom ... hajmo sad Misketa selit.....navalte narode...jos malo pa nestalo.... Miske tamo ,Miske vamo..
malo je to love za igračinu kalibra kao što je naš Miske