Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa odvratno je ih porediti, Ronaldo je puno jači :)
izvinjavam se na offtopic-u, ali moze li mi netko od admina objasniti, zasto se ne moze nista komentirati na clanku o Stojnicu i CroCop-u?
DA je nekako sastaviti ekipu od najboljih prije 90-ih i poslije. Eusebio, Pele, Maradona ne bi izdržali ni poluvrijeme
Kakav ronaldo,smjesan je... Nije on IZET HAJROVIC !!!
Izet je izmisljen lik...ono se Messi kamuflirao :D
zavisno od generacije.klinci znaju za ronalda a stari uvijek nose idole iz mladosti.to je zivot.
Za vrijeme dok je Eusebio igrao svaki igrac na terenu je prosjeku trcao po 3 km na svakoj utakmici, za vrijeme Ronalda prosjek je 10km. Smijesno je porediti njih dvojicu, Ronaldo je najkompletniji igrac svih vremena , znaci lik ima brzinu, prejak sut lijevom i desnom, skok, udarac glavom, citanje igre, osjecaj za prostor, slobodan udarac, tehniku iako ga ne voilm moram priznati da je najkompletniji igrac svih vremena, a najbolji igrac to je vec druga tema.
on je atleticar, cija se igra zasniva na brzini i iskoraku, ronaldo, ribery i slicni, ljudi koji jedu teren. imas one sa druge strane koje neces viditi da mnogo trce a bili su velikani, zidane, del piero i ostavili su veliki trag u klubovima gdje su igrali. ove starije ne mogu nabrajati jer ih nisam gledao toliko. to je kao poredjenje federera i nadala, nadal je atleta, sportista, trkac, ovaj je nekako vise elegantan dok igra, lijepo je gledati njegove poteze. tako i u fudbalu.
Trčao ke i Zidane i del Piero. PA Zlatan im 8-10 pretrčanih km po tekmi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
problem je što se novije generacije ne sjećaju Eusebija, pa su takvi rezultati anketa
Problem je Figu što njega nitko ne spominje pa je malo ljubomoran. Iako se načelno slažem s njim.
pošteno zbori