Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise ekipa vise i utakmica vise i gledanosti. Glupo mi je da je SP rezervisano samo za najjace Brazil, Italiju, Njemacku, Arg., Spaniju itd... Nek i ostale reprezent.koje su jake, ali nisu sami vrh osjete SP kao i njihovi navijaci. Al opet na kraju zna se koje ce reprezentacije najdalje dogurati.
Pa svi učestvuju u kvalifikacijama i normalno je da nekvalitetne ekipe ne trebaju na završni događaj. Što da ide neko ko nije zaslužio? Samo da bi ovi uzeli pare od autorskih prava? Prvenstvo će trajati dva mjeseca i biće interesantno kao i ovo zadnje EP. Na kraju će novac uništiti svaku draž takmičenja, pošto će i Kipar i Malta biti sigurni učesnici.
@WillyWonka Nek bude 48 reprezentacija pa ko se ne plasira nije ni zasluzio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mi ćemo bit 49i
Polahko ljudi FIFA planira,i Bakir planira 100000 radnih mijesta.
Kakva onda korist od kvalifikacija. Ako već planiraju ovo, neka ga stave svake dvije godine
Igraće onda i Srbija..
SP pocinje kroz kvalifikacije.Okrsaj najboljih timova ce se desiti u jednom mjesecu svakih 4 godine bilo da su 32 ili 48 reprezentacije.Evropa bi trebala imati 18 ili 20 predstavnika.
Propade fudbal