Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to pjana brate
Hvala ti Miralime sto si pristao igrati za svoju drzavu.
Ma sada sam cuo sjajnu vijest da je pjanic proglasen od strane igraca te trenera jednim od najboljih igraca francuske ikada.Te kako je dobivao:stan,auto te 22 milijuna eura € da igra za francusku.Ali je \"nas\" reprezentativac to odbio i rekao da je on Bosanac i da je ga Bosna naucila sta nogomet/fudbal.Te kako on nema veze sa francuskom reprezentacijom kako je izjavio:\"Ja samo igram u francuskoj.\"
Ma cuo sam da je ciro vratio svu staru repku:besliju,misimovica,muslimovica... Ali nazalost ne dolazi samo:Salihamidzic te barbarez koji se prestao aktivno baviti fudbalom.A za pjanica znam on je car.
napokon da dobije bh.drzavljanstvo
BOJKOT!
www.miralem-pjanic.com
Žalosno je to što ovakvi talenti, i oni talenti za koje se još ne zna neće moći pokazati sta znaju na jednom respektabilnom takmičenju kakvo je evropsko ili svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu! Ja sam duboko uvjeren da će proći još jako dugo vremena da bosanci i hercegovci okuse slast odlaska na neko veliko takmičenje i onu euforiju kakvu recimo imaju naši zapadni susjedi/komšije, a sve to valjda zbog toga što ove prokletinje iz saveza samo smrt može otjerati sa pozicija koje zauzimaju!!! A i mi smo zaista stoka, pa ne možemo uraditi ništa da se to promijeni, mi svi prave mlakonje!!!
droga pretjerao si... a Miraleme svaka tebi cast...mogao je i Zlatan isto to uraditi...al jbg...
Valjda mali zna gdje dolazi...
Nema lmira sa savezom do je MAFIJA u njemu sjedi. Misle da će Ćiro nešto uraditi??? PA taj je rekao da će se spaliti ako Iran ne ode na svjetsko. I ode li Iran na svetsko, spali li se Ćiro? Govno jedno MATORO lažljivo!!! SAVEZ NAPOLJE MAFIJO GUBI SE......
DROGBA idi na stranicu Islamske Zajednice ili SDA pa tamo ostavljaj svoje komentare glupe kometare. Čuje Alijno srce??? Sigurno su ti Izedbegovići, Brankovići, Ćengići, Šahinpašići... dobro pomogli pa lijepo zboriš o Alji??? Njega je taj isti Alija otjerao da trazi koru hljeba, a ti njemu Alijno srce... Sine Miraleme ne dolazi vamo ni po koju cijenu. Bolje da igraš za TUNGUZIJU nego za ovu zemlju Alijnih Mudžahedina, Ustaških i Četničkih lopova i nacionalista...
jebo salihamidizica picku prodanu. cuj umoran ne moze izdrazati tempo s 30 godina. jebem ga usta. a kad su momci ginuli u ratu boreci se za bosnu, koda oni nisu bili umorni. treba da mu je cast da igra i da hoce da igra sve dok mu ne kazu da je prestar a ne da nesta glumi picka oportunisticka. ovaj mali ce biti zmaj
extra vijest. a ti drogba pa stvarno...... idi psihijatru ba
Ovaj drogba stvarno piše idiotske komentare. Polako ali sigurno BH reprezentacija postaje privlačna i za največe talente zbog toga trebamo imati više povjerenja i ljubavi za našu repku.