Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Avdija Vrsajevic??
da je Avdija igrao protiv irske nebi bilo magle i garant bi prosli dalje... :)
Avdija zvani rastjerivac magle :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako to nema pjanića iz barce tojest reala zapravo bayerna
Cudime kako vas strucnjaka nema
Rijeci su suvisne, Lionel Messi !
I Mrkva doo je izbila UIO BiG istu sumu. Ali upravo su privedeni na saslušanje. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25112/cevap_je_bio_vreo_ko_su_uhapseni_u_danasnjoj_akciji_sipa_e.html I to odmah nakon denuncijacije u Klixu da ćevabdžije operu više kvadrata papirnatog novca više nego čistaći sarajevskih ulica. Kolege HAse doo i Željo doo su zasad iz razumljivih razloga pošteđeni neprijatnosti :((( Pa nije ovo Hrvatska !
Inace ne moze niko biti kandidat iz drugog kluba to je rijetko... Samo forsiraju Real i Barcelonu. Kao sto je neko u predhodim komentarima napisao kako to da nikad nema Zlatana Ibrahimovica???
Top 5 ove godine: Messi, Neymar, Suarez, Lewandowski, Ronaldo. ...Alaba, Muller, Pogba, Bale, Ibrahimović.
Neymar
Koja provala od Zlatne lopte, vidi se da je sve namješteno. Ibrahimović definitivno zaslužuje da dobije tu vašu hebenu loptu ove godine, a vi ga niste uvrstili ni među trojicu najboljih.
Šta je uradio ibro dirka da dobije Zlatnu loptu?
@°u° Dao je koliko hoćeš majstorskih golova koje ostali nazovi majstori mogu samo sanjati... U njegovoj karijeri, a i dan danas, ne zna se koji je ljepši gol od kojeg, njegove se utakmice gledaju sa užitkom samo da bi se vidjelo kakvu će golčinu zabiti. Eto, to je meni dovoljno i tu mu nema boljeg na svijetu, možda i svih vremena, za to ga treba nagraditi Zlatnom loptom, prema mom subjektivnom mišljenju.
Messi ta neće ovi padavičari
messi ili neymar 2000%
Messi 1,Neymar 2,Penaldo 3,mada,po meni,Penaldo nije zaslužio ove godine da bude među prvom trojicom!
Ako Bayern uzme L.P. Lewandovski mora dobiti tu loptu next year..
Gdje je Ibrahimovic?
U PSG-u
Jebo te, kriteriji k'o za izbor pjesme eurovizije!
1- Messi, 2 Neymar, 3 Ronaldo, trenutno stanje mi više priliči da umjeto ronalda bude Suarez, koji je stvarno stroj i u boljoj formi od Ronalda koji je dosta pao ali eto FIFA mora gurati svog igrača
Penaldo nije trebalo da se ovdje nađe nikako
Ja stvarno ne znam šta je Ronaldo ove godine uradio, a da Suarez nije... Osim sto je Ronaldo dao nekoliko golova više isključivo iz razloga jer imao neuporedivo više šuteva na gol i što izvodi penale... Još je Suarez davao puno ljepše golove. Evo pogledajte samo Suarezov gol protiv Rome i protiv Sociedada prije 2-3 dana, da ne spominjem onaj gol makazicama pred kraj prošle sezone itd... Lik je dao 2 gola protiv Citya, 2 gola protiv PSGa, imao 3 asistencije protiv Bayerna, gol protiv Juvea u finalu, gol protiv Reala + još 2 protiv Reala u pobjedi Barce od 0-4 itd, itd, itd. Stvarno je smiješno što je Ronaldo ispred Suareza...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj djece sto su zapela za mesija, hahaha...