Pokrenuli 20 istraga u 2011. godini
3
FIFA nemoćna u borbi s nogometnom mafijom
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Copy paste :( Pa dajte barem prekontrolisite sta radite. Ekavica i nogomet ne idu zajedno...ustvari idu, jedino u Bosni.
E cuj BEZBEDNOSNOG. Otkad smo to u Srbiji? Jo novinara Dzenele mi
NE KRADI NICK HAHAHAH
svaki seljober ima pristup tastaturi danas kakav mucke nepismeni covjece ? idi oguli jabuku radije, nije internet za tebe
gdje si ti to procitao seljoberu ??? svasta cccc
haha FIFA nemocna u borbi sa sobom haha
Kakva ironija da se direktor preziva Mučke.
nogo... metne... gdje se to noga METNE? aaaaaaa, to vi ustvari mislite na FUDBAL!!!!! kako sam ovo genijalno skonto a niko mi nije šapno! predložite me za nobelovu nagradu!
pustili ste kladionice da udju u sport kad vam je trebalo i kad je bilo profitabilno. sad kukate. sve dok je na dresu real madrida i ostalih velikih klubova sponzor kladionica nikad vi to necete rjesiti niti ce sport biti ono sto je bio.