Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Hrvatskoj reprezentaciji. aBd i mi ćemo uskoro u TOP 10
kad razvalite neku veliku repku tipa Švabe,Talijane,Španjolce,Engleske sigurno čete biti.
Nikica Jelavić - iz Gabele Vedran Ćorluka - iz Bosanskog Broda Ivan Raketić - rođen u Njemačkog, roditelji iz Bosanske Posavine Mario Mandžukić - roditelji iz Bosanske Posavine pokraj Odžaka Dario Srna - roditelji iz Čajnica u Podrinju, otac Bošnjak, majka Srpkinja on Hrvat Hvala Vam naši Bosanci i Hercegovci!
Sjajna pozicija Hrvatske samo Ćorluka nije iz B.Broda nego mjesta kod Dervente,otac Rakitića je iz sela Sikirevci kod Slav.Broda,Mandžukiću je otac iz Pruda kod Odžaka,Srna rođen u Metkoviću a to što mu se otac doselio u RH je druga priča,čestitke i repki BIH na sjajnom mjestu i uskoro će biti još bolji,ostavite se mržnje i radujte se što su dvije zemlje sa Balkana ovako visoko u svijetu barem po nečemu što je dobro.Pozdrav.
Porijeklom iz BiH su još i Lovren iz Zenice, Mateo Kovačić čiji su roditelji iz Kotor Varoša, tu je i Mladen Petrić iz Brčkoga, a da ne pričam o bivšim igračima kao što je Šuker i braća Kovač koji su iz Livna itd. Sve u svemu treba biti ponosan i na Bosnu i Hrvatsku jer tako male i siromašne zemlje se ravnopravno nose s velikim silama u nogometu, to nije mali uspjeh! Respect!
Hrvatska 4.mjesto u svijetu RESPEKT!
4.Hrvatska Ponosan sam što sam Hrvat!
bicemo uskoro i bolji od Brazila na ovj listi, idemo u top 10 naprijed Zmajevi