Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi da i srbi navijaju sa Ganu njihov čovje je selektor gane
Netreba ga nista vise od 2 tekme kazniti... Nije ni henry kaznit za ono sto irska nije stigla do prvenstva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onda treba uvesti i pravilo da golman ne smije izlaziti iz 16 i glumiti igrača.
Trebali bi uvesti pravilo: gdje igrac dobija crveni karton, ako igra rukom, a u pitanju je cist gol, i da se taj gol prizna, pa ne bi vise ni jedan igrac glumio golmana!
bravo urugvajci. nek ste poslali kuci one crne muslimajmune, balyije.
on je vec kaznjen. dobio je crveni karton, gana penal. nevidim u cemu je proble. tim kriminalcima iz fife se jayebem matere mafijaske.
Igranje rukom je zabranjeno, ali je ipak dio igre.: - igranje rukom je slobodan udarac za protivnika - namjerno igranje rukom je slobodan udarac za protivnika i žuti karton - igranje rukom u šesnaestercu znači penal - igranje rukom na liniji gola znači penal i crveni karton Bilo kakva druga suspenzija je čista politika FIFA-e. Da je Ghana postigla gol na penalu, ne bi uopšte bilo rasprave o Suarezovom igranju rukom; čisto sumnjam da bi bilo diskusije o suspenziji, čisto sumnjam da bi mu zabranili da igra prvu utakmicu slijedećih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo ili prvu utakmicu slijedećeg svjetskog prvenstva...
ako se za crveni karton dobije utakmica kazne onda neka dobije 1 utakmicu a ako se za nesportsko ponasanje (namjerno igranje rukom koje direktno utice na rezultat) dodatno kaznjava igrac, zasto onda anri, naknadno nije kaznjen sa 2, 3 ili 4 utakmice poslije bezobraznog igranja rukAMA... sve je to mafija i politika
Šta konkretno treba osuditi?? Igranje rukom u 16-ercu? Osuđeno - dobio crveni karton i penal za Ganu. Svjesno se odlučio za kaznu da spasi go. Trebali u šahu osuditi žrtvovanje figure?
glupost. to bi svaki posten covjek osudio, ma ko da to napravi. a dr.uga je stvar sto je licemjerje uzvisena norma na balkanu - moj pobratime.
normalno da je Spahić bi bio heroj.
Ma treba ga osuditi na smrtnu kaznu ....hahahahahahahahah Treba golmanu je.ba.a.t mamu gdje je otisao u PM
normalno - trebao je ici glavom, pa sta bude.
Ovo da je napravio Spahic slavili bi ga ko junaka ali posto je napravio Suarez onda je vaki naki ama covjek je uradio pravu stvar Igrao rukom i smanjio sanse gani da ih pobjedi, jer da nije igrao rukom ovi bi 100% pobijedili i mogli su da su pogodili penal
Ne kontam šta je trebao pustiti da bude go?