Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde komsije mozete vi to :)
opucat ce ih hrvati
Uhhhhh, tko će braćo mila ovo dočekat!?? Nemojmo se zanosit, jak je Portugal, mada u skupini i nisu briljirali! Međutim to je momčad koja ima kvalitetu da može otpuhat svakoga u 90.min !! Isto tako ne mogu a ne primjetit ogromni voljni moment te odlično raspoloženje igrača Hrvatske, koji pokazuju možda ponajbolji nogomet ikada odigran otkad je ove reprezentacije, tako da bez imalo pardona 2:1 za Hrvatsku večeras je vrlo realna prognoza!!
Yebo ovo! Podrzimo Ibra Bublina i Bubija veceras.
portugal prolazi lagano
Već su počeli smišljat izgovore za poraz.
Safete, skini masku,znamo da si ti !!!
Počeli se koristit izgovori unaprijed :) cuj dan odmora, pa svi ti tvoji profesionalci igraju inace tempo srijeda subota
Nemoguće je u ovako bezveznom sistemu takmičenja pravilno rasporediti utakmice i napraviti jednak odmor reprezentacija,a sve to zbog gluposti s 4 najbolje trećeplasirane ekipe.
a sta je u bosni ovih ljubitelja fernanda santosa navijaju za portugal koji je kupio prolaz protiv zmajeva 2009 sto svjedoci i ciro blazevic jer je bio selektor te 2009 god.