Pravo vrijeme za transfere
40
Ferguson: Želim dovesti još jedno pojačanje
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lejton baines !
Konacan krah Manchester Uniteda!
@Cape, nisam ni rekao da nisu institucija i da ce propasti, ne imputiraj mi nesto sto nisam izjavio. Rekao sam da ce se nakon Fergusona boriti za peto mjesto. Sto se tice izraza \"najvjerovatnije slijedece pojacanje\", valjda imas toliko razuma da znas kako taj izraz ne znaci apsolutno nista dok igrac ne potpise, vidi pod: Modric / Chelsea ili npr. Dzeko / Bayern.
GLORY WILL NEVER DIE HATERS!!!!!
Moj Jale ocito je da ne kontas da je MAN UTD jedna INSTITUCIJA nogometa, i da ovakav klub ne moze propasti, United je doveo Kagawu a najvjerovatnije sljedece pojacanje je Lucas Moura, prema tome brbljas nebuloze. GGMU
vrijeme ti je da odes fosilu, Mancini je mladji od tebe 40 godina a bolji...
Mislim da treba da dovede Dzeku :) Sto jest jest, fali mu dobar spic a i treba onom ŽABARU iz City-a da pokaže da nije upravu kad ga tako ponižava...
Kagawa je jedino pravo pojacanje koje je United doveo, totalno premalo za klub koji ima aspiracije za titulu. Predvidjam im borbu za 3. mjesto (iza City i Chelsea) svidjelo se to nekome ili ne. Da ne govorim kako za godinu-dvije zavrsava Fergusonova era i tek ih onda nema nigdje, tad ce se boriti sa Liverpoolom za peto mjesto.
Dzeko.