Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju li si ti stari utakmicu gledo pa ti je Mancester bolja ekipa bio?
Daj ba Fergie odvadi...ogadićeš mi United za koji navijam 15 godina,ti i tvoja politika lagano uništavate klub...dovedi bolan odbranu kakvu,zbog odbrane si izgubio titulu ne zbog napada...zbog onih uhljupa si primo po 4 komada na old trafordu... Šta ti vrijedi Van Persie kad ćeš primat golove,loš United ,jedino onaj mali Kagawa što stvarno igra mozgom...ono sve guraju na Runija koji nije ni 50 % igrača kakav je nekad bio...
ALI MOLIM TE,MOLIM TE !!! DOBIJAO ?!!!!? PA KOLIKO TI JE GODINA ?
cijenim ga, ali mu je priča kad popuše uvijek ista i već pomalo dosadna i naporna - sudije krive. fakat ohani više fergie.
PREGLED GOLOVA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal. com
CUJ OVOG MAJMUNA SA ZVAKOM, NIJE GA STID DA SE OVAKO BLAMIRA ! PRVO NEKA NAUCI OSNOVU KULTURE, DA SE SA ZVAKOM NE IDE PRED KAMERE, A OVAJ MAJMUN TO RADI 30 GODINA, I ONDA NEKA PAMETUJE ! EVERTON IH SINOC RAZBIO, IMO MIN. 10 SANCI, ONI 1 I TO JE SVE, I ON KAZE BILI BOLJI, JAD JADNI, PO SE REM MU CELU !
haj ne seri ako budes otisao i ligu prvak abudi zadovoljan
Jel još uvijek bolji od Messi-ja hahahahaha hahahahahahah
Ko gubi,ima pravo da se i ljuti,a usput...UPADNE MU I KRUTI_ahhaahahahahah
kritikuje sudije, zna da postenom igrom ne moze dobiti kao ni sinoc pa sad udara po sudijama da im u buducnosti bzdu naklonjeni.
Prihvati poraz, su.pa.k stari. I nije te stid zaliti se na sudije...
Ajde ne seri rotalju, jednu 100% priliku ste imali. Pojeli smo vas za užinu, a imate maksuz selam od kosatog belgijnca koji vas je demolirao. Da vam ne bi De Gea-e petarda bi vam upala.
EBO TE ON.KA RINA SI OD TRENERA,