Rasističke ispade treba kazniti
0
Ferguson: Suarezova kazna je pravedna
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suarez i sam ima crnačke krvi, tako da uz ovo značenje koje izraz ima u njegovoj domovin,i fakat nema čvrstog dokaza da je čovjeka mislio vrijeđati na rasnoj osnovi. Bila je njegova riječ protiv Evrine, i mogao je da ne prizna da ga je nazvao negrito i niko ništa ne bi mogao dokazati. Zašto bi sam sebe ukopavao? Da je prgav i drzak nema sumnje ali ovo nije bio slučaj. I nije histerija, već je fakat da igrači i trener Uniteda imaju poseban tretman kod FA, to svako vidi, osim Fergusona. Čovjek stalno nešto se..re protiv sudija i saveza, jako pokvareno vrši pritisak kako bi suđenje što više okrenuo u svoju korist i koliko ja znam samo je jednom do sada kažnje i to kada je baš počeo optuživati sudije za krađu, pa je valjda bio red da se kazni. Je li prošle sezone izjavio da će sudije odlučiti prvaka? I na kraju je Utd osvojio titulu a kazna? Ne budi ti smiješan pašice moj.
Haj ne kenjajte....lijepo priznajte da je Suarez supcina od covjeka i bit ce vam lakse.
@scum utd Jesi li ti prirodno gl.up il samo glumis bud.alu? Ako to sto je sam Suarez priznao da ga je nazvao \"negrito\" nije dokaz, onda ne znam sta jeste. To kakav smisao ta rijec ima u Suarezovoj domovini je nesto potpuno drugo i o tome se moze raspravljati, ali ova tvoja histericna sra.nja su stvarno smijesna.
e bas si scum, ,mani se 9gaga i procitaj slucaj gdje su saslusavani svjedoci i pregledavane snimke sa kojih se moglo zakljuciti sta je suarez rekao. A to su dokazi
Proklet bio na Bozic 2011 !!
ajde funguse umri od alkohola vise
Jeste da je Suarez u najmanju ruku prgav i skoln svakakvim ekscesima ali za ovo NEMA DOKAZA! Za prst i to svakako da ga treba kazniti ali za nešto što se nije dokazalo, pa stvarno.
NEMA dokaza za Evrine tvrdnje, NEMA! Njegova riječ protiv Suarezove i FA mafija dosudi kaznu bez IJEDNOG JEDINOG dokaza. Ferguson kao trener 10, kao čovjek 0. To se vidi i po njegovim igračima, Keane, Giggs, Rooney i po njihovom ponašanju na terenu i van terena. Sve go olosh koji dobija nikakve kazen za dokazana sr...a koja prave konstantno,a druge FA rastura. Tako i osvajaju titule...
Sta Vam je Ferguson nema nikakve veze sa ovom kaznom, to je njegovo misljenje. I ja mislim da je kazna pravedna, Suareza treba nauciti pameti. Nesporne se njegove kvalitete kao fudbalera, ali kao covjek na terenu predstavlja primjer negativnog, lik se sluzi svim i svacim, udara, psuje, grize (da grize otkinuo je dio uha igracu u holandiji dok je igrao za Ajax), sjetite se svjetskog prvenstva i namjernog igranja rukom na gol liniji, pokazivanje srednjeg prsta protivnickim navijacima prije par kola i td itd.
koliko vidim ovdje sve obožavaoci lika i djela alexa fergusona! kazna je i po mom mišljenju prikladana stim što bi ja možda izrekao i uslovnu kaznu od 3 godine!
Fergusonu gotivio sam te kao trenera. ali molim te podudlaj ga i ti jednom. dosadio si mi vise stvarnoo.
Kada je Roy Keane namjerno (sto je odmah priznao) tako startovao na Haalandu da mu je odmah slomio nogu i prakticno zakljucio mu karijeru, dobio je 3 utakmice kazne ne igranja. Suarez je dobio 8 utakmica za nesto sto se na njegovom rijecniku uopste nije uvrijedljivo. Ferguson se i tada bunio da je 3 utakmice za Keana prevelika kazna. Pitanje je sta bi neko radije, da te neko recino uvrijedi ili da ti slomi nogu, posalje te u bolnicu na 3 mjeseca i prakticno te penzionise.
zvaces li?
\"Pravedna\" je jer si je ti donio preko svojih mafijaša iz \"FA\" saveza.Ovaj Ferguson je napravio šprdačinu od engleske lige isto kao Mamić od Hrvatske.Sve je u rukama jednog čovjeka.
Cigo se nasao nekog da vrijedja na rasnoj osnovi