Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodili covjeka petAAAAAAAAkom! :P
da totalno neobicno za kolijevku huliganizma
SHITY!!!! FUUUUUUUUUUUUUUJJ ! ! ! ODVRATNI SU, ZAJEDNO SA ZABAROM \"trenerom mancinijem\" - P. I. C. K. I. N. I. M. DIMOM!!!!
jazuk
najjači su mi ovi bilmezi što komentarišu i koji sve živo znaju. čuj nije ga pogodila kovanica nego upaljač? da li je iko bar pogledao fotografiju prije nego je ostavio komentar??? ccc
ovakve scene se ne dogadjaju na nasim fudbalskim terenima jer da bi ovako ozlijedio coeka treba ti petak
to sam i ja mislio, ali ako pazljivije pogledate vidjet cete da mu je nesto skliznulo preko cela u momentu kad je on dizo majic... i ja sam mislio da se sam udario ali da onoliko razkrvari ...
zar se on nije sam opalio rukom u oko kada je pokusao da dres skine..cuj kovanicom
cuty engleskoj,sto je real u spaniji......itd
eto seljaka..a gradjani se nazivaju..
da hoce mene neko gadjati parama :(
@HOS kakve veze sad imaju gostujuci navijaci?
sreca pa englezi nemaju komitet jer bi on definitivno poslije ovoga uveo zabranu gostujucim navijacima da dolaze na utakmice.
CITY NAMRŽI KLUB U ENGLESKOJ FUJJJJJJJJJJJJJJJ
hoce to kad tzv. \'gradjani\' se naljute sve seljoberi navijaci city-a
Ma to je bacio neki Balkanac...
Tipicno za navijace malih plavih kompleksaskih klubova....