Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titula ovog puta ide na Old Traford,city pokusaj slijedece godine hehe
Iako sam trener velikog Arsenala, duboko uvažavam gospodina ferdinanda...iako sam mu jedne prilike dobacio da ima i crtani film o ferdinandu, biku ferdinandu, takoreći. Na to mi se rio samo osmjehnuo
kako ovaj klix samo ima GLUPANE novinare ne mogu da vjerujem, kad prevodite barem prevodite normalno vijesti.... izjava nije ni blizu onoga što je izjavio Ferdinand tugani jedni...
Ružni,kafeni uobraženko ti si kurton od nekadašnjeg igrača i možeš se još ove godine pozdraviti sa unitedom jer vjerovatno ni tu tutulu nećeš dočekati!
persi je lik, ali ja sam kralj..trlrtrlr
SJ3BAT CE VAS KLOC SVE!!!
Cini se da shity polako dolazi u formu, ima jos puno da se igra, tako da su ovakve izjave glupe. Vidjelo se kako chelsea zijani od zadnjeg na tabeli, niko ne moze unaprijed uracunati bodove.
Stas to pojio?