Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nagradno pitanje? na koga vas podsjeca ovaj gol? idemo zar je toliko tesko dat cu van i naznake, za sebe tvrde da su nebeski narod :D mozete li pogoditi. Hajde necu vas vise maltretirati pa nasi krivoslavni susjedi preko drine ovako isto im daje gol vrsic iz austrije preko cijele slovenije :D o serbi jel vraca te junacke uspomene sa te tekme, ali su serbi i taj poraz u svojoj epsko guslarskoj tradiciji pretvorili u pobjedu :D
Pa ovo ni Srbija ne bi primila :PPP
Kažu da Murinjo u svojoj tajnoj laboratoriji godinama pokušava da napravi lijek BARCELONAMICIN...ali mu ne uspijeva.Pelcovanje istim ce se nastaviti još godinama.I TO JE JOŠ JEDAN REKORD.
jel ovo snimano ves masinom bgte al gol je za 10
mama tvoja obrezane voli
@ aaa Nije to kompleks, B.og ti pamet dao, nauči šta je kompleks. To je samo pod.jebavanje hahahaha moze nam se
jbt koji kompleks su vam srbi nabacili da ne može ama nijedna vijest proći da vas ne asocira na te iste,ovo je za neku ozbiljnu naučnu analizu.
Snimano Testerom :D Ali gol je super :P
ma ja lako ga je begovicu metnit
A ja ne mogu da vjerujem da tvoja mama daje tako jeftino, odsad sam stalna musterija
Ja ne mogu da vjerujem, da se, u bas svakom, clanku mora javiti neki tenkre. U ovom clanku, vec dvojica. STRASNO!
@marijuana Ne znam bil Srbija primila, al znam da pravi Srbin uvek moze dobrog primit, trebali bi se i vi bosanci malo angazovat, evo momci u Banjaluci redovno primaju po dva-tri komada mesecno, nije tu nista sporno, danas je gay sasvim o.k., bolje gay nego nacionalist :D
Snimano poklopcem od pavlake ?