Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi englezi, tek sad nece nissta napravit na euru. A imali su odlicnog trenera, uz to joss talijana, koji ih je mogao poduciti da fudbal nije samo nabijenje lopte i trka. Sacekat ce oni joss barem 60 godina da osvoje neku titulu, i to ako budu domacini pa na guzove kao 1966
nafakash, papak jedan, sta ti znas o zabarima. pogledaj malo stanje tih \'zabarskih\' trenera. posljednjih 20 god su to najbolji i najtrazeniji treneri svidjalo se to tebi ili ne. da te podsjetim: kapelo, lipi, mancini, zola, anceloti, spaleti, ranieri, trapatoni itd ne mogu da se sjetim vise. da ne valjaju ne bi se izvozili van italije. a i kapelo je usavrsio engleze vidjeli smo kako su prekucali kvalifikacije. a eng repku su unistili isti ti engleski treneri i FA.
@ Ja Sta ima valjam gluposti. Onda su one izjave Cassilasa i urota ekipe da Capello vrati Beckhama sa klupe laz, jel. Sinko idi gledaj domacu ligu, To je za takve naivcine kao tebe mozda povjerujes i da nije namjestena. Osim toga sta god da je osvajao prije sa Juvetom sa kojim je realno morao osvojati iako se kasnije ispostavilo da su tekme namjestene. Roma, sjecam se dobro lik jedva u zadnjem kolu kao treceplasirani pobijedili nakon sto su Juve koji je bio 1 i Inter na drugom mjestu u zadnjem kolu nisu pobijedili, odnosno velika, al bas velika nafaka. Za Milan i prvi put u Realu nemam primjedbe, ali u zadnjih 10 godina relalno nista posebno nije napravio. Selektor Engleske a treba mu prevodilac, pa lik je cirkus.
@seks A ja sam novi trener tvoje mame..
Ciro novi trener Engleske !!!!
@Neki....proguglaj malo sine ime fabia capela na netu,vidi osvojene trofeje do sada pa onda kazi kakav je trener...ne valjaj gluposti!!!
dovoljno je samo reci DON FABIO...
Capello nije loš trener, ali problem je kod engleza što oni nemaju igrača koji su glavni u svojim klubovima, izuzev Rooneya i već umornog Gerarda. Glavnu riječ u klubovima vode strani igrači i zato se domaći teško mogu probiti do takvih pozicija. Evo Terryja će sad kazniti, pa ga novi selektor neće ni uzeti u obzir za tim.
Bas je dobar trener. Tjerao Beckhama jos dok ga je trenirao u Realu. Valjda nije mogao podnijeti da ga ovaj stalno vadi. Kakav je to trener kad vece zasluge za osvajanje Spanske lige od strane Reala ima Beckham nego on. Jel lik uopste ikoga otkrio i ubacio u reprezentaciju jest al u qu,rcu. Ispadati napocetku na velikim turnirima je Engleska mogla i bez njega a te kvalifikacije je uspjesno zavrsio i Erikson, pa niko ne tvrdi da je on dobar trener. Pa likovi imaju reprezentaciju bar duplo bolju od Francuske pa opet oni pod nekim degenom kao sto je Domenech dodju dalje od Engleske.
ma jevrejska posla, cim se oni zovu Bernstein i Horn, hoce ljudima samo da prave komplexe da su krivi
kloc, kako je samo engleze unazadio to je cudo
Treca sreca, Capello Real Madrid
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Nadam se da ce Luis Suarez preuzeti Englesku. On ce Terryju vratiti kapitensku traku!
Milan, Juventus, Roma slijedeci je Inter?