Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
phil jones,barkley,sterling,cleverly to su igraci buducnosti
gdje je god dosao za trenera nije uspio ko ga gura vise
Stvarno ne znam na sta je ovaj sprcao tolike godine u guzicu i trenersko iskustvo, kad je on klasicni primjer loseg trenera, ali Englezima je naravno bitnija tradicija, neka njega na klupi dok ne umre.
znači ni do 2016 Engleske nema nigdje.
jadni i mi navijaci i igraci sa tobom i savezom...
treba njima disciplina u ekipi, i autoritet od trenera.
... Bolji, ako se kvslifilujete
Potrošen trener, bez ideja. Istina, nije to neka vrhunska repka poput Njemačke ali ima mladih i jako talentiranih igrača. Treba više dinamike i ideje u igri, ne može Rooney da igra na 3 ili 4 pozicije svaku utakmicu. Promašaj od selektora, doduše, Englezi su tu uvijek prvi bili.