Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam utakmicu hajduka ili bolje reci mucenje sa 2 postena suta. i moram reci da od onakvog hajduka ostao klub koji ne moze sastaviti 3 pasa. mislim da je sarajevo dobilo ovog protivnika vjerovatno bi proslo. ovaj hajduk je nista.
dinamo i rijeka dvije uzastopne godine igraju evropa ligu
Rijeka prosla,Dinamo-Petrolul 4:1 ajmooo
Ukrajinski Sheriff u Moldaviji??? Pa stvarno mislim
Bitno je napasti klixovce, iako pojma nemaš o čemu se radi. Da malo manje gledaš (gledamo) na druge a više na sebe, puno bolje bi nam bilo. Neće u ratu utakmicu igrat, logično da je prebačena u Moldaviju.
Ko mi je ovo lajko, kako ga sramota nije,, mene jest, gasim profil hahaha. Ko drugom jamu kopa, trećom šlajdra.
YEBE SE AVDIJE ON IGRO NE IGRO DOBIJE 20 MILJA OJRA SVAKE HEFTE